Hvad er den vildeste shitstorm, du har prøvet?
Radio & podcast
menu-close

Anna Thygesen til Mads Christensen: Hvad er den vildeste shitstorm, du har prøvet?

7. juni 2019 | | En del af serien Bordkløveri

Dagens gæster i 'Bordkløveri' er Anna Thygesen og Mads Christensen, der diskuterer ligestilling, ytringsfrihed og shitstorms.

Afspil podcast

Bordkløveri er sponsoreret af DiningSix

Anna Thygesen, kommunikationsrådgiver, og Mads Christensen, der betegner sig selv som mediefidus, er dagens gæster i ‘Bordkløveri’. Selvom de to umiddelbart har en del til fælles; så som alder, branche og en fortid med sager, der har haft dem i mediernes søgelys på godt og ondt, udfordrer de alligevel hinanden. Lyt med når de trækker emnerne ‘ligestilling’, ‘ytringsfrihed’ og ‘shitstorms’ – og bliv klogere på, hvordan man i øvrigt håndterer sådan en, skulle man komme ud for det en dag.

Dette afsnit af ‘Bordkløveri’ er optaget på KöD Vesterbro

Om ‘Bordkløveri’:

Hvad sker der for samtalen, når vi taler på tværs af generationer, holdninger eller politisk ståsted? I ‘Bordkløveri’ mødes to markante personligheder over en middag og taler om en række emner, de ikke kender på forhånd. Når klokken lyder, skifter de spor. Selvom man ikke er enige om alt, kan man godt spise en god middag sammen. Dét vil DiningSix gerne danne rammerne for. Velkommen til!

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Bordkløveri’ i iTunes.

Foto: Rasmus Kahlen

Bordkløveri