Ane Cortzen møder Helle Helle og diskuterer minimalisme
Radio & podcast
menu-close

Bagom Bogen: Ane Cortzen møder Helle Helle og diskuterer minimalisme

25. oktober 2018 | | En del af serien Bagom Bogen

Ane Cortzen har inviteret sin yndlingsforfatter Helle Helle i studiet for at tale om hendes seneste bog 'de'.

Afspil podcast

‘Bagom Bogen’ er sponsoreret af Mofibo

Arkitekt og tv-vært Ane Cortzen har inviteret sin yndlingsforfatter Helle Helle i studiet for at tale om hendes nyeste bog ‘de’. Samtalen ledes også ind på hele Helle Helles forfatterskab og på misforståelser om højt hår, skorstene og hvorvidt man kan proppe den ene op i den anden med held.

Om ‘de’:
‘de’ er en skildring af et mor-datter-forhold. Det er en fortælling om sygdom og kærlighed og om at gå på gymnasiet i begyndelsen af 80’erne. Om sprog, der ikke slår til, men alligevel gør det.

de er nomineret til DR Romanprisen 2019.

Om Helle Helle:
Helle Helle (f. 1965) er opvokset i Rødby. Hun er uddannet fra forfatterskolen 1991 og debuterede i 1993 med ‘Eksempel på liv’.
Helle Helle har modtaget en række priser og præmieringer, blandt andet Kritikerprisen, P.O. Enquistprisen, De Gyldne Laurbær og Det Danske Akademis Store Pris. Hendes noveller og romaner er oversat til tyve sprog.


Om podcasten:
‘Bagom Bogen’ tager dig med ind bag ordene og ind i mødet mellem to passionerede mennesker. I hvert afsnit inviterer en markant person sin yndlingsforfatter i studiet for at tale om forfatterens seneste værk. Det handler om mødet mellem den passionerede læser og dennes yndlingsforfatter og om læsninger, om hvordan man gør, og hvordan man ikke gør. Om historien – og om alt andet end historien.

Hvis du endnu ikke er kunde hos Mofibo, kan du få 2 måneders gratis abonnement med koden HEARTBEATS. Tilmeld dig her.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Bagom Bogen’ på iTunes her.

Redaktionen