Lasse Spang Olsen Hankøn

‘Hankøn’ med filminstruktør Lasse Spang Olsen: “Jeg var utrolig dårlig til at være gift”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hankøn’ med filminstruktør Lasse Spang Olsen: “Jeg var utrolig dårlig til at være gift”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lasse Spang Olsen har det med at teste, hvor længe han kan holde ting ud. For eksempel ved at teste hvor længe man kan have ild i kroppen, hvor længe man kan holde vejret under vand, eller hvor mange kvinder man kan være utro med, før det går galt…

Livsstil En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten 'Hankøn' er vært Mikkel Braginsky's forsøg på at finde svar på manden af i dag igennem en serie personlige samtaler med andre mænd. Om parforhold, dyrekøbte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er 'Hankøn' mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

I dette afsnit af ‘Hankøn’ har Mikkel en ærlig, åben og modig samtale med sin gæst Lasse Spang Olsen. En samtale om at være utro og efterfølgende smage sin egen medicin. Og så taler de om, hvad den ultimative pris er for ikke at tage ansvaret for sig selv og sit parforhold.

Footer graphics