Solfinn Danielsen fortæller om naturvin, og hvorfor det er et dumt udtryk
Radio & podcast
menu-close

Før vi spiser: Solfinn Danielsen fortæller om naturvin, og hvorfor det er et dumt udtryk

10. oktober 2018 | | En del af serien Før vi spiser

Liveudgave af 'Før vi spiser' med vinhandleren Solfinn Danielsen som gæst. Samtalen kommer ind på en personlig historie om, hvordan han med egne ord gik fra vinsnob til vinnørd.

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

Afspil podcast

I dette program snakker Lars Bjerregaard med vinhandleren Solfinn Danielsen fra Rødder på Nørrebro. Dette program er en særlig liveudgave af podcasten fra dette års Heartland Festival. Temaet er naturvin –  hvad er det, og hvordan ændrede det Solfinn Danielsens tilværelse radikalt? Hør Solfinn Danielsens meget personlige historie om, hvordan han med egne ord gik fra vinsnob til vinnørd, hvad forskellen er på økologisk vin og naturvin, og hvorfor han i øvrigt slet ikke bryder sig om udtrykket ‘naturvin’.


‘Før vi spiser’ er en podcast-serie, der kommer hele vejen rundt om måltidet; psykologi, antropologi, håndværk, gæster, børn, retter, opbygning, historie anskueliggjort og belyst via samtaler med gæster, der har specialiseret sig i de enkelte emner. Det er så meget mere end bare mad.
Lars Bjerregaard er vært og har i mange år været en af landets førende madskribenter, først som mangeårig restaurant- og madanmelder på Information, dernæst som madskribent på Vice Munchies og ved Politiken

Lyt til alle afsnit af ‘Før vi spiser’ på iTunes her.

Lars Bjerregaard

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.