Gæst Kamilla Seidler - til kamp for ligestilling i verdens køkkener
Radio & podcast
menu-close

Før vi spiser: Gæst Kamilla Seidler – til kamp for ligestilling i verdens køkkener

26. september 2018 | | En del af serien Hvor vi spiser

Lars Bjerregaard har Kamilla Seidler i studiet til en snak om at starte en kokkeskole for fattige unge i Bolivia og ligestilling i køkkenet.

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

Afspil podcast

I dette program har Lars Bjerregaard inviteret Kamilla Seidler i studiet. Hvad får en dansk kok til at drage om på den anden side af jorden og starte en kokkeskole for fattige unge i Bolivia? Og hvordan ender den kokkeskole med at blive til en verdenskendt restaurant? Hør Kamilla Seidlers historie, hendes holdninger til ligestilling i køkkenet og hvad det vil sige at være blevet for socialt bevidst til bare at gøre tingene, som man plejer.

‘Før vi spiser’ er en podcastserie, der kommer hele vejen rundt om måltidet; psykologi, antropologi, håndværk, gæster, børn, retter, opbygning, historie anskueliggjort og belyst via samtaler med gæster, der har specialiseret sig i de enkelte emner. Det er så meget mere end bare mad.
Lars Bjerregaard er værten, og har i mange år været en af landets førende madskribenter, først som mangeårig restaurant- og madanmelder på Information, dernæst som madskribent på Vice Munchies og ved Politiken.

Lyt til alle afsnit af ‘Før vi spiser’ på iTunes her.

Lars Bjerregaard

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.