Gæst Christian Puglisi - kok, bondemand eller aktivist?
Radio & podcast
menu-close

Før vi spiser: Gæst Christian Puglisi – kok, bondemand eller aktivist?

12. september 2018 | | En del af serien Hvor vi spiser

Lars Bjerregaard har inviteret Christian Puglisi i studiet til en snak om bæredygtighed.

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

Afspil podcast

I dette program har Lars Bjerregaard inviteret superkokken Christian Puglisi i studiet for at finde ud af, om han er kok, bondemand eller aktivist? Nok lidt af det hele. I hvert fald er Christian Puglisi en af de helt tunge stemmer, når det gælder bæredygtighed i en branche, der for længe har glemt, at den lever af naturen. Hør Puglisi fortælle, hvorfor han ændrede sin tilgang til de råvarer, som han bruger på sine restauranter, og hvorfor og hvordan han prøver at skubbe til folks holdninger, samtidig med at han serverer dejlig mad for dem.

‘Før vi spiser’ er en podcastserie, der kommer hele vejen rundt om måltidet; psykologi, antropologi, håndværk, gæster, børn, retter, opbygning, historie anskueliggjort og belyst via samtaler med gæster, der har specialiseret sig i de enkelte emner. Det er så meget mere end bare mad.
Lars Bjerregaard er værten, og har i mange år været en af landets førende madskribenter, først som mangeårig restaurant- og madanmelder på Information, dernæst som madskribent på Vice Munchies og ved Politiken.

Lyt til alle afsnit af ‘Før vi spiser’ på iTunes her.

Lars Bjerregaard

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.