Frederik Cilius
Radio & podcast
menu-close

30-årskrisen: Frederik Cilius

19. juli 2018 | | En del af serien 30-årskrisen

William og Lars har denne gang Frederik Cilius i studiet til en snak om det narcissistiske i at få børn og om at knalde nok.

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.

Afspil podcast

Velkommen til anden omgang af 30 årskrisen, det mindst voksne, og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

Satiriker og skuespiller, Frederik Cilius, er gæst i dagens afsnit af 30 årskrisen, tøjlerne skifter hænder et par gange da han gladeligt spørger de to værter tilbage. Der er fart over feltet og højt humør, mens det narcissistiske i at få børn, det at være ældre mentalt end sine jævnaldrene og det at knalde nok – bliver vendt.

I 2. sæson af 30-årskrisen har Lars Plenge Høier og William Abrahamsen inviteret nye kendte, omkring de 30 år, til en snak om det at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om de 30 er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen. Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse.

Du kan lytte til alle afsnit af 30-årskrisen på iTunes her.

William Abrahamsen & Lars Plenge Høier

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.