Kickstart (eller genstart) din planteglæde
Radio & podcast
menu-close

Mig og min have: Kickstart (eller genstart) din planteglæde

30. maj 2019 | | En del af serien Mig og Min Have

Går det trægt med roserne? Er din rhododendron afpillet? Eller står græsset tyndt og gulligt? Vi giver dig tips til at finde eller genfinde glæden ved at gå i haven.

Afspil podcast

Sponsoreret af Bolius – Boligejernes Videncenter

Om du er nybegynder, øvet eller ekspert ud i havelivet, giver vi dig her en guide til, hvordan du finder glæden ved dine planter. Vi giver dig tips til nogle forskellige planter, du kan kickstarte planteglæden med, også hvis du føler, at du har mistet gnisten og lysten til at komme ud i haven. Der er ikke noget bedre sted at finde planteglæde end i Jesper Carl Corfitzens have. Derfor er Andreas Saxild og Jesper Carl Corfitzen ude i haven for at give dig de bedste eksempler på, hvilke planter, der simpelthen bare ringer instant happiness, når man får gang i dem. God fornøjelse.

Om podcasten:
I denne have-podcast tager Jesper Carl Corfitzen og Andreas Saxild dig med ind i haveriget og giver dig inspiration og tips til selv at gå i gang med havearbejdet. Ligegyldigt om det er i haven, på altanen eller i vindueskarmen, kan du finde inspiration her.

Lyt til alle afsnit af ‘Mig og min have’ på iTunes her.

Jesper Carl Corfitzen & Andreas Saxild