Eu & The Juice: Krumme agurker og andet fra EU-godteposen
Radio & podcast
menu-close

EU & the Juice: Krumme agurker og andet fra EU-godteposen

17. april 2019 | | En del af serien EU & the Juice

Premiere på en helt ny EU-podcast. Værterne Sandie Westh og Josefine Stork giver lytterne appetit til at stemme ved EU-valget, - i dag med socialdemokraten Dan Jørgensen der deler ud af EU-guldkorn og insiderviden.

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.

Afspil podcast

I dette afsnit af den nye podcast, ‘EU & the Juice’, får de to værter besøg af Dan Jørgensen (S), som er gammel EU-parlamentariker og egentlig mere er til vodka. Alligevel formår han at lave en utrolig solid juice, som indeholder den mest basale viden om EU. Så læn dig tilbage og nyd en ‘Basic Bitch’ fra menukortet sammen med Dan the Man i dagens afsnit af ‘EU & the Juice.’

Om podcasten ‘EU & the Juice’:
EU kan virke godt gammedags kedeligt og knastørt, men ikke desto mindre sindssygt vigtigt for os danskere. I ‘EU & the Juice’ forsøger værterne Sandie Westh og Josefine Stork at gøre EU mere spiseligt, når de giver dig dagens vigtigste EU-juice. Tænker du “WTF?” Det gjorde vi også, da vi fandt på det, men ikke desto mindre så har juice og EU vist sig at være en opskrift, der virker. I hvert afsnit inviterer Sandie og Josefine en prominent politiker ind som gæstejuicer og klæder dig på til det kommende EU valg den 26 maj.

Hør alle episoder af landets mest saftige EU-podcast her

Sandie Westh & Josefine Stork

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.