Er mandens udvikling gået i stå?
Radio & podcast
menu-close

Ny podcast 'Hankøn' undersøger: Er mandens udvikling gået i stå?

15. august 2019 | | En del af serien Hankøn

Mikkel Braginsky tager i ny podcast fat på mandens rolle i det moderne samfund.

Art Director og kommunikationsrådgiver

Afspil podcast

Hvad var det lige, der skete med manden i parforholdet? Hvorfor virker det som om, at vi mænd er gået i stå i vores udvikling, mens kvinden stadig accelererer? Og hvad skal der egenligt til, for at manden kan genfinde sin egen identitet? Lyt med på en personlig samtale med parterapeuten Peter Kongshaug.

Om podcasten:

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Hvad er det, vi gør galt? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten ‘Hankøn’ er en mand, vært Mikkel Braginsky’s, forsøg på igennem en serie personlige samtaler mellem mænd at spore sig ind på den danske mand. Om parforhold, dyrt købte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er ‘Hankøn’ mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Bag Hankøn står Mikkel Braginsky. Mikkel er far, mangeårig Art Director og kommunikationsrådgiver – og så har han et nyligt kuldsejlet ægteskab i bagagen. 
Mikkel er noget træt af ikke at forstå det med parforholdet og ikke mindst hvad det egenligt vil sige at være mand i dag. Derfor har han sat sig for, væbnet med sine egne erfaringer, at undersøge om det faktisk er muligt at opgradere manden og give ham håndterbare redskaber til at kunne genfinde sig selv og sin identitet.
Mikkel Braginsky

Art Director og kommunikationsrådgiver