Har du fortrudt et knald? Eller måske mere det knald der ikke blev til noget?
Radio & podcast
menu-close

Uafbrudt Samleje: Har du fortrudt et knald? Eller måske mere det knald der ikke blev til noget?

14. marts 2019 | | En del af serien Uafbrudt Samleje

Ugens gæst havde følelsen af at være blevet voldtaget - men det var ham selv, der havde gjort det. Dette afsnit af 'Uafbrudt Samleje' tager snakken om seksuelle fortrydelser.

Sara Skaarup er journalist, forfatter og sexolog. Mathias Bundgaard er journalist og foredragsholder. Sammen taler de uafbrudt om samleje i denne nye podcast.

Afspil podcast

Kys vi ikke turde give, ufrivillige kryds af grænser og barmhjertighedssex. I denne episode taler Sara og Mathias om alt det, de fortryder, med gæsten Tomas Friis, mandeterapeut med mottoet – “Hold op med at lyve – nu!” Oplevelser med afvisninger, missede chancer og selvpåført ubehag skylles ned med rødvin. Mathias piller sin medvært ned fra en piedestal, og Sara indser, hun har fået selektiv hukommelse.

Om podcasten:
Podcast om sex uden filter. Mathias Bundgaard og Sara Skaarup er det umage værtspar, som drikker rødvin og snakker om lyst og lir. ‘Uafbrudt Samleje’ er en lytte-oplevelse, der går helt tæt på: At rødme er tilladt, mens der er bødekasse for at sige ’man’. Her er de personlige oplevelser og tanker i fokus, og hver anden gang dukker en gæst op i studiet og deler erfaringer.

Lyt til alle afsnit af ‘Uafbrudt Samleje’ her

Sara Skaarup & Mathias Bundgaard

Sara Skaarup er journalist, forfatter og sexolog. Mathias Bundgaard er journalist og foredragsholder. Sammen taler de uafbrudt om samleje i denne nye podcast.