Efter mørkt GoT-chokafsnit - starter det ægte spil om tronen først nu?
Radio & podcast
menu-close

Is & Ild: Efter mørkt GoT-chokafsnit – starter det ægte spil om tronen først nu?

30. april 2019 | | En del af serien Is & Ild

Verdens mest hypede tv-serie bragte i går et uforligeligt klimaks og højdepunkt med slaget, som alle fans havde ventet på i 7 (!!) lange år - de levende mod de døde. Endelig en afgørelse af kaliber! Vi gennemgår slagets gang slavisk i selskab med landets skarpeste GoT-eksperter.

'A Camp of Ice and Fire' er navnet på landets mest dedikerede og eneste Roskilde Festival-lejr dedikeret til serien Game of Thrones.

Afspil podcast

I denne uges afsnit af ‘Is & Ild’ gennemgår vi i selskab med Nichlas Waldemar Ibsen og Frederik Kragh det ekstraordinært vilde og betydningsfulde afsnit ‘The Long Night’. Hvor mange nætter har det taget at filme? Var det det dyreste tv-afsnit nogensinde optaget? Finder vi ud af, hvem The Night King egentlig er/var? Hvem havde den bedste/værste død? Hvad skuffede, og hvem triumferede gennem supernørdernes kritiske (blå) øjne? Få svarene i denne uges GoT-gennemgang. 

Om podcasten ‘Is & Ild’:

Alle i ‘Game of Thrones’ står foran det endelige slag i denne sæson. Landets stærkeste ‘Game of Thrones’-connoisseurs og -superfans kommer i studiet, hvor vi hver tirsdag vil snakke om slagets gang, indtil vi har fundet den endelige vinder af spillet om Jerntronen i Westeros. Eller alle mænd bare er døde. 

Lyt til sidste uges afsnit af ‘Is & Ild’ her

Lyt til alle afsnit af ‘Is & Ild’ på iTunes her

Foto: HBO

 

A Camp of Ice and Fire

'A Camp of Ice and Fire' er navnet på landets mest dedikerede og eneste Roskilde Festival-lejr dedikeret til serien Game of Thrones.