Faderen til den forhadte Sundhedsplatform: "Det skal være OK at begå fejl"
Radio & podcast
menu-close

Mod til at lede: Faderen til den forhadte Sundhedsplatform: “Det skal være OK at begå fejl”

11. december 2018 | | En del af serien Mod til at lede

Hjalte Aaberg har som direktør for Region Hovedstaden forsøgt at ændre kulturen i offentlig ledelse og blandt andet nedbringe regionens 30.000 regler.

Uddannet journalist og har arbejdet på både Jyllands-Posten, 'Go' Morgen Danmark' og som kommunikations- og kampagnechef for Liberal Alliance. I dag er hun kommunikationschef for Dansk Design Center.

Afspil podcast

‘Mod til at lede’ er sponsoreret af Mercedes-Benz

Hjalte Aaberg er direktør for Region Hovedstaden indtil årets udgang, hvor han skal ud i det private. Dermed sættes et punktum for en lang karriere i det offentlige, der har budt på både op- og nedture. Senest har implementeringen af sundhedsvæsenets debatterede it-system, ‘Sundhedsplatformen’, bragt Hjalte Aabergs organisation i kraftig modvind.

I denne podcast fortæller han om, hvordan han gennem sine år i regionen har forsøgt at ændre kulturen til at være mindre fokuseret på fejl. Hør også om, hvordan det gik med at få nedbragt regionens 30.000 regler.

Om podcasten:

I tredje sæson af Heartbeats’ podcastserie ‘Mod til at lede’ overtager Katrine Hertz Mortensen værtsrollen efter Stine Bosse og Asger Aamund. Katrine Hertz vil sætte fokus på ledelse i modvind. Du vil derfor møde mennesker og ledere, som har mødt stor succes til trods for deres omstændigheder. Hvordan er det at lede en organisation eller virksomhed, som mange hader eller har kritiske holdninger til? Hvordan sørger man for sammenhold i flokken af medarbejdere, når alles kritiske røster rammer ens arbejdsplads? Hvordan påvirker det arbejdet og det strategiske sigte – og selvfølgelig ledelsen?

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Mod til at lede’ i iTunes her.

Katrine Hertz Mortensen

Uddannet journalist og har arbejdet på både Jyllands-Posten, 'Go' Morgen Danmark' og som kommunikations- og kampagnechef for Liberal Alliance. I dag er hun kommunikationschef for Dansk Design Center.