Der skal visioner til for at lede
Radio & podcast
menu-close

Kulturminister Mette Bock: Der skal visioner til for at lede

27. november 2018 | | En del af serien Mod til at lede

Kulturministeren er gæst hos Katrine Hertz for at tale om, hvad der gør en god leder, og hvordan det er at stå på mål i offentligheden for sine beslutninger.

Uddannet journalist og har arbejdet på både Jyllands-Posten, 'Go' Morgen Danmark' og som kommunikations- og kampagnechef for Liberal Alliance. I dag er hun kommunikationschef for Dansk Design Center.

Afspil podcast

‘Mod til at lede’ er sponsoreret af Mercedes-Benz

Kulturminister Mette Bock fortæller om, hvad der gør en god leder. Bock har utallige stillinger på sit CV, men én ting, der går igen, er, at hun gentagne gange har været at finde på ledelsesgangen i de stillinger, som hun har besat. Hun er, og har været genstand for kritik, og der er sågar en af hendes tidligere ansatte ved Jydske Vestkysten, som har sagt til hende, at hendes opførsel viste “tegn på sindssyge”.

Til trods for modgangen, eller måske på grund af den, har Mette Bock udviklet et klart billede af, hvad det kræver at lede. Alt det og mere kan du høre om i dette afsnit af ‘Mod til at lede’ med vært Katrine Hertz Mortensen.

Om podcasten:

I tredje sæson af Heartbeats’ podcastserie ‘Mod til at lede’ overtager Katrine Hertz Mortensen værtsrollen efter Stine Bosse og Asger Aamund. Katrine Hertz vil sætte fokus på ledelse i modvind. Du vil derfor møde mennesker og ledere, som har mødt stor succes til trods for deres omstændigheder. Hvordan er det at lede en organisation eller virksomhed, som mange hader eller har kritiske holdninger til? Hvordan sørger man for sammenhold i flokken af medarbejdere, når alles kritiske røster rammer ens arbejdsplads? Hvordan påvirker det arbejdet og det strategiske sigte – og selvfølgelig ledelsen?

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Mod til at lede’ i iTunes her.

Katrine Hertz Mortensen

Uddannet journalist og har arbejdet på både Jyllands-Posten, 'Go' Morgen Danmark' og som kommunikations- og kampagnechef for Liberal Alliance. I dag er hun kommunikationschef for Dansk Design Center.