Den ultimative dragetur, reunions og callbacks til tidligere sæsoner
Radio & podcast
menu-close

Is & Ild sæsonpremiere: Den ultimative dragetur, reunions og callbacks til tidligere sæsoner

16. april 2019 | | En del af serien Is & Ild

Hvad var højdepunkterne, og hvad skal der ske i næstes uges afsnit af 'GoT'? Find ud af det, bliv opdateret på detaljer og teorier i denne episode af podcasten ‘Is & Ild’, hvor vi gennemgår sæsonpremieren af verdens største tv-serie med landets stærkeste ‘Game of Thrones’-nørder.

'A Camp of Ice and Fire' er navnet på landets mest dedikerede og eneste Roskilde Festival-lejr dedikeret til serien Game of Thrones.

Afspil podcast

Foto: HBO

Sidste sæson hed denne podcast ‘En podcast om is & ild’, men i anledning af, at dette er den sidste og endelig sæson, har vi omdøbt den til ‘Is & Ild’ – fordi alle i ‘Game of Thrones’ står foran det endelig slag. I de kommende seks uger inviterer vi landets stærkeste ‘Game of Thrones’-connoisseurs og -superfans i studiet, hvor vi uge efter uge, afsnit efter afsnit, vil snakke om slagets gang, indtil vi har fundet den endelige vinder af spillet om Jerntronen i Westeros. 

Ligesom forrige år har vi to medlemmer fra den famøse Roskilde-lejr, A Camp of Ice and Fire, på besøg hver uge, og i selskab med de ultimative GoT-nørder guides du igennem den store jungle af tronranere, glemte søskende og myter som præger universet i verdens dyreste tv-serie.

Der er mange store højdepunkter i denne sæsonpremiere, blandt andet en vild flyvetur på drager, så lyt med og bliv opdateret på alle de detaljer du overså eller måske ikke forstod i første afsnit af ottende og sidste sæson, ‘Winterfell’.

Hver tirsdag vil der udkomme et afsnit af ‘Is & Ild’  på Heartbeats.dk og iTunes.

Lyt til ‘Is & Ild’ på iTunes her

Ta’ den store fede ‘GoT’-quiz

Game of Memes – ‘GoT’ i memes

A Camp of Ice and Fire

'A Camp of Ice and Fire' er navnet på landets mest dedikerede og eneste Roskilde Festival-lejr dedikeret til serien Game of Thrones.