Bagom Bogen: Dallas København med Signe Molde og Peter Molde-Amelung
Radio & podcast
menu-close

Bagom Bogen: Signe Molde møder sin mand Peter Amelung og taler rå børnebog

8. juli 2019 | | En del af serien Bagom Bogen

Har børn brug for at blive vaccineret mod de dystre sider af livet? Lyt med, når Signe Molde konfronterer sin mand med hans seneste udgivelse 'Dallas København'.

Afspil podcast

Genudgivelse. Udgivet første gang 16. august 2018

‘Bagom Bogen’ er sponsoreret af Mofibo

‘Bagom Bogen’ tager dig med ind bag ordene på siden og ind i mødet mellem to passionerede mennesker. I hvert afsnit inviterer en markant kulturperson sin yndlingsforfatter i studiet for at tale om forfatterens seneste bog. Det handler om mødet mellem den passionerede læser og deres yndlingsforfatter, og om læsninger, om hvordan man gør, og hvordan man ikke gør. Om historien – og om alt andet end historien.


Om bogen:
Pigen Dallas København bor i en kæmpestor faldefærdig villa midt i Frederiksberg Have sammen med sin oldefar Monty. Hendes mor rejser fra land til land for at redde truede dyr. Hvem der er hendes far, aner hun ikke. Den søndag Dallas fylder 12 år, er hun helt alene hjemme, udenfor øsregner det, og hendes eneste ønske er, at dagen snart er overstået – hvilket kan skyldes, at hun endnu ikke ved, at hun i løbet af den kommende uge vil: 1.Stå bag et lillebitte mord på et menneske 2. Flygte fra politiet 3. Blive skudt på 4. Slås med et rovdyr 5. Lære alt for meget om kærlighed.

Det hele begynder, da Dallas’ oldefar næste dag får et opkald fra fortiden, som sender ham ud på en vanvittig færd. Da det går op for Dallas, at der er noget helt galt, indleder hun sammen med 13-årige Jack en farefuld eftersøgning på den gamle mand. Og mens de to store børn nærmer sig sandheden om, hvad der har drevet Monty af sted, bliver de gladere og gladere for hinanden. De ender langt ude i vildmarken, hvor et rasende rovdyr gør alt for at sætte en stopper for deres rejse.

Foto: Olivia Sif Hahn Kristensen
Foto: Olivia Sif Hahn Kristensen

Hvis du endnu ikke er kunde hos Mofibo, kan du få 2 måneders gratis abonnement med koden HEARTBEATS. Tilmeld dig her.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Bagom Bogen’ på iTunes her.

 

Redaktionen