Copenhagen Beat Special - Pt 2 med Sofa T, Bwoy De Bhajan & Eloq
Radio & podcast
menu-close

World News: Copenhagen Beat Special – Pt 2 med Sofa T, Bwoy De Bhajan & Eloq

17. juni 2019 | | En del af serien World News

I denne anden udgave af Copenhagen Beat Special står den på snak om scenens udvikling takt med deres egen musikalske udvikling igennem de sidste 10 år med de producerne Sofa T, Bwoy De Bhajan og Eloq. Desuden spilles der tracks af Lord Akton, Shatter Hands og Moo Latte.

Udover at være ejer af pladebutikken Palmspree på Stefansgade, Nørrebro er Anthon P. Nymark også vært på musikpodcasten programmet 'Word News'.

Afspil podcast

‘World News’ dykker hver mandag ned i en masse ny musik fra forskellige hemmelige scener rundt omkring i verden og spænder fra jazz til world, hiphop, beats og meget mere.

Den danske beatscene er en svær størrelse af beskrivelse. Det er en scene bestående af en lang række artister, der bevæger sig indenfor mange forskellige stilarter fra den tunge hiphop til de jazzede eller ambient beats. Over en række specials vil vært Anthon Nymark prøve at showcase den bredde, der findes på scenen. En scene som i de sidste mange år har stået i skyggen af mere populistiske musikgenre, en scene der ikke endnu er blevet gjort mainstream.

 

  • Set 1 – Sofa T
  • Set 2 – Bwoy De Bhajan
  • Set 3 – Eloq

Lyt til alle afsnit af ‘World News’ på iTunes her

Anthon P. Nymark

Udover at være ejer af pladebutikken Palmspree på Stefansgade, Nørrebro er Anthon P. Nymark også vært på musikpodcasten programmet 'Word News'.

Læs videre