Copenhagen beat special - Pt 1 med Jeppe Wolmer, Lord Akton, Context & Shatter Hands
Radio & podcast
menu-close

World News: Copenhagen beat special – Pt 1 med Jeppe Wolmer, Lord Akton, Context & Shatter Hands

29. april 2019 | | En del af serien World News

I ugens udgave af 'World News' gæstes vært Anthon Nymark af 4 artister indenfor beat-genren. Den danske beatscene er en svær størrelse af beskrivelse, da det er en scene bestående af en lang række artister, der bevæger sig indenfor mange forskellige stilarter fra den tunge hiphop til de jazzede eller ambient beats.

Udover at være ejer af pladebutikken Palmspree på Stefansgade, Nørrebro er Anthon P. Nymark også vært på musikpodcasten programmet 'Word News'.

Afspil podcast

‘World News’ dykker hver mandag ned i en masse ny musik fra forskellige hemmelige scener rundt omkring i verden og spænder fra jazz til world, hiphop, beats og meget mere.

Den danske beatscene er en svær størrelse af beskrivelse. Det er en scene bestående af en lang række artister, der bevæger sig indenfor mange forskellige stilarter fra den tunge hiphop til de jazzede eller ambient beats. Over en række specials vil vært Anthon Nymark prøve at showcase den bredde, der findes på scenen. En scene som i de sidste mange år har stået i skyggen af mere populistiske musikgenre, en scene der ikke endnu er blevet gjort mainstream.

I første udgave af  står den på snak om med 4 forskellige artister og live beat sets fra dem hver. Her er ingen playlister og nærmest kun tracks der aldrig er blevet præsenteret for et bredt publikum – før nu.

  • Set 1 – Jeppe Wolmer
  • Set 2 – Lord Akton
  • Set 3 – Context
  • Set 4 – Shatter Hands

Lyt til alle afsnit af ‘World News’ på iTunes her

Anthon P. Nymark

Udover at være ejer af pladebutikken Palmspree på Stefansgade, Nørrebro er Anthon P. Nymark også vært på musikpodcasten programmet 'Word News'.