"Du kan ikke forvente at komme til en yogatime og lægge dig på måtten, og så er alle problemer løst"
Radio & podcast
menu-close

Yogaekspert: “Du kan ikke forvente at komme til en yogatime og lægge dig på måtten, og så er alle problemer løst”

4. september 2019 | | En del af serien Diagnosen

Denne gang skal det handle om yoga og mindfulness i 'Diagnosen'. Gæst, yoga- og mindfulnes teacher Anne Goncalves, fortæller om effekten på det mentale helbred, når man mediterer og dyrker yoga. Og så kaster Jasper Ritz sig ud i selv at prøve det af.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

‘Diagnosen’-herrerne vil begge gerne prøve at finde mere ro, men det kan svært, når man har et sind og en krop, der af og til flimrer. Jasper Ritz er alene på pinden i studiet, hvor han har besøg af Anne Goncalves. Hun underviser i yoga og mindfulness og har masser af erfaring, viden og gode råd. Hun klæder ham mentalt på til at kaste sig ud i at mærke efter i kroppen og styrke sine superkræfter. Det gør Jasper Ritz i anden del af denne episode, og det går ikke stille for sig, når de prøver yoga og mindfulness sammen.

Om podcasten:

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige at have diagnoser. Det er de glade for, det har givet dem en masse ekstra i livet. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, er der også mange positive aspekter ved livet med en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten Pedersen og Jasper Ritz derfor fokus på det positive ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget alligevel. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil de tale med en række gæster, som også får det bedste ud af deres diagnoser. Jasper Ritz er TV-vært, og Morten Pedersen er selvstændig, begge har de oplevet, hvordan deres diagnose har givet dem flere forspring i livet.

I tredje sæson af ‘Diagnosen’ skal Morten Pedersen og Jasper Ritz ud at finde behandlingsalternativer til medicinen. Hvordan håndterer deres lyttere, når det flimrer? De skal vinterbade, meditere, træne og omlægge deres kost for at udfordre deres diagnoser, og de skal tale med eksperter om det hele.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Foto: Lin Bak

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.