Blogger Cecilie Rubini har skiftet Københavnerlivet ud med hus ved vandet
Radio & podcast
menu-close

30-årskrisen: Blogger Cecilie Rubini har skiftet Københavnerlivet ud med hus ved vandet

8. november 2018 | | En del af serien 30-årskrisen

Blogger Cecilie Rubini har lagt vejen forbi '30-årskrisen' og deler ud af sine komplekser ved at blive 30.

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.

Afspil podcast

Hvordan er det at være mor til tre? Hvordan har det haft indvirkning på 30-årskrisen, at man har fået børn tidligt i tyverne? Og hvordan er det for en indfødt københavner at flytte ud af byen og ind i et hus, hvor alting skal planlægges, før man tager ud af døren? I dette afsnit af 30-årskrisen får du, måske, svarene på det.

Om podcasten:

I løbet af otte afsnit dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den process, som det er at blive voksen. De inviterer personligheder omkring de 30 til en snak om det at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger, om de 30 år er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen. Er det meningen, at vi skal holde fast i ungdommens ild, eller er der ting, som er federe på den anden side af the big three-o?

Hvad er det mest voksne, du har gjort i denne uge? Er der tøj, man bliver for gammel til at gå i? Kan man se på kroppen, at den bliver ældre? Og hvilke tanker og bekymringer er det, man ligger vågen om natten med?

Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til ’30-årskrisen’, det mindst voksne og mest voksne, som du kan lytte til lige nu.

Lyt til alle afsnit af 30-årskrisen i iTunes her.

William Abrahamsen & Lars Plenge Høier

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.