Christiane Vejlø er ikke så optaget af bungee jumping mere
Radio & podcast
menu-close

Bucket List: Christiane Vejlø er ikke så optaget af bungee jumping mere

15. november 2015 | | En del af serien Bucket List

Christiane Vejlø taler blandt andet om sin mands kræftsygdom, og hvordan det var at fortælle sin 4-årige datter om kemo.

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.

Afspil podcast

De fleste af os har gjort os tanker om, hvad vi gerne vil nå, inden vi dør. I denne podcastserie tages der udgangspunkt i gæstens bucket list, og i løbet af en time når snakken omkring liv, død, familie, karriere og meget andet. Gæsten denne gang er Christiane Vejlø, digital trendanalytiker, strategisk rådgiver, entreprenør, keynote speaker og en af Danmarks førende eksperter indenfor ny teknologi, digital livsstil og forholdet mellem teknologi og mennesker.

Christiane Vejlø er i studiet til en snak om sin mands kræftsygdom, og hvordan det var at fortælle sin 4-årige datter om kemo, samt hvorfor bungee jumping ikke længere er en del af hendes bucket list.

Le Gammeltoft

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.