Full English Brexit med en juice on the side
Radio & podcast
menu-close

EU & The Juice: Full English Brexit med en juice on the side

1. maj 2019 | | En del af serien EU & the Juice

Udenrigsminister Anders Samuelsen er i studiet. Der er Brexit, EU parlamentariker-skills og en ellers fremragende juice på programmet.

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.

Afspil podcast

I dette afsnit af podcasten “EU & the juice” er Anders Samuelsen, nuværende udenrigsminister og tidligere medlem af Europa-parlamentet, gæst i studiet. Der juices appelsin, kiwi, chili og STRAWBERRIES – sidstnævnte sagt på cockney-engelsk i anledning af, at Brexit er dagens emne. Hør også om udenrigsministerens egen juicekur, som gjorde ham 20 kg. lettere.

Om podcasten ‘EU & the Juice’:
EU kan virke godt gammedags kedeligt og knastørt, men ikke desto mindre sindssygt vigtigt for os danskere. I ‘EU & the Juice’ forsøger værterne Sandie Westh og Josefine Stork at gøre EU mere spiseligt, når de giver dig dagens vigtigste EU-juice. Tænker du “WTF?” Det gjorde vi også, da vi fandt på det, men ikke desto mindre så har juice og EU vist sig at være en opskrift, der virker. I hvert afsnit inviterer Sandie og Josefine en prominent politiker ind som gæstejuicer og klæder dig på til det kommende EU valg den 26 maj.

Hør alle episoder af landets mest saftige EU-podcast her

Sandie Westh & Josefine Stork

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.