Bølgerne går højt, når Bubber & Twerkqueen diskuterer feminisme, dyrevelfærd og sex
Radio & podcast
menu-close

Bølgerne går højt, når Bubber & Twerkqueen diskuterer feminisme, dyrevelfærd og sex

10. maj 2019 | | En del af serien Bordkløveri

Velkommen til første episode af Heartbeats' nye podcastserie 'Bordkløveri', hvor markante personligheder mødes over en middag for at diskutere en række emner, de ikke kender på forhånd. Denne gang mødes Bubber & Twerkqueen.

Afspil podcast

Bordkløveri er sponsoreret af DiningSix

Havde du forestillet dig, at du nogensinde skulle høre Bubber give sin forklaring på, hvordan en klitoris ser ud? Måske ikke, men han gør forsøget overfor Louise ‘Twerkqueen’ Kjølsen i denne første episode af Heartbeats’ nye podcastserie ‘Bordkløveri’.

Her mødes markante personligheder over en middag for at diskutere en række emner, de ikke kender på forhånd. Bubber & Twerkqueen har ikke for alvor mødt hinanden før, men har begge alligevel en masse forestillinger om hinanden, som bliver sat på prøve – og det går ikke stille for sig.

Dette afsnit af ‘Bordkløveri’ er optaget på KöD København.

Om ‘Bordkløveri’:

Hvad sker der for samtalen, når vi taler på tværs af generationer, holdninger eller politisk ståsted? I ‘Bordkløveri’ mødes to markante personligheder over en middag og taler om en række emner, de ikke kender på forhånd. Når klokken lyder, skifter de spor. Selvom man ikke er enige om alt, kan man godt spise en god middag sammen. Dét vil DiningSix gerne danne rammerne for. Velkommen til!

Du kan også lytte til dette og fremtidige afsnit af ‘Bordkløveri’ i iTunes.

Bordkløveri