"Jeg ved, der er nogle udfordringer, og sådan er det!"
Radio & podcast
menu-close

Barbara Moleko: “Jeg ved, der er nogle udfordringer, og sådan er det!”

24. juli 2019 | | En del af serien Diagnosen

Barbara Moleko er på besøg i studiet hos 'Diagnosen', og hun er ikke bange for at dele ud af sig selv og sine superkræfter.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Sangerinde Barbara Moleko gæster ‘Diagnosen’ med højt humør og en masse historier. Hun fik allerede diagnosen ADHD som barn, men først for nyligt har hun talt åbent om det i medierne. Hun synes nemlig, det er vigtigt, at vi alle bliver bedre til at være lige præcis de mennesker, vi er. Hun har, ifølge sig selv, intet filter – og det bringer mange oplevelser med sig. Hun, Morten Pedersen og Jasper Ritz taler om mange af de spændende situationer, som diagnose-superkræfterne bringer med sig, og de kommer vidt omkring fra Sydafrika og strikse skolesystemer til både kropsåbninger og kæledyr.

Om podcasten ‘Diagnosen’: 

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige at have diagnoser. Det er de glade for, det har givet dem en masse ekstra i livet. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, er der også mange positive aspekter ved livet med en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten Pedersen og Jasper Ritz derfor fokus på det positive ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget alligevel. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil de tale med en række gæster, som også får det bedste ud af deres diagnoser. Jasper Ritz er TV-vært, og Morten Pedersen er selvstændig, begge har de oplevet, hvordan deres diagnose har givet dem flere forspring i livet.

I tredje sæson af ‘Diagnosen’ skal Morten Pedersen og Jasper Ritz ud at finde behandlingsalternativer til medicinen. Hvordan håndterer deres lyttere, når det flimrer? De skal vinterbade, meditere, træne og omlægge deres kost for at udfordre deres diagnoser, og de skal tale med eksperter om det hele.

Foto: Lin Bak 

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.