Ane Høgsberg, Sandie Westh og Louise Kjølsen er allstars-panelet
Radio & podcast
menu-close

'30-årskrisen' på Smukfest: Ane Høgsberg, Sandie Westh og Louise Kjølsen er allstars-panelet

22. august 2019 | | En del af serien 30-årskrisen

Podcasten '30-årskrisen' tog på Smukfest sammen med et stærkt allstars-panel.

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.

Afspil podcast
Gennem tre sæsoner af ’30-årskrisen’ er Lars Plenge Høier og William Abrahamsen dykket ned i den process, det er at blive voksen. Denne gang er de på Smukfest for at gøre det live. De tre gæster, Ane Høgsberg, Sandie Westh og Louise Kjølsen, er inviteret til en snak om livet, og hvor de er nu, i forhold til sidst de medvirkede. Er der kommet flere grå hår, er det blevet nemmere det med at tænke på børn, eller er der kommet flere glowsticks til festerne? Stemningen er god, og humøret er højt. For det er Smukfest, og der er masser af gode historier. 

Om podcasten:

Værterne Lars Plenge Høier og William Abrahamsen dykker ned i den process, som det er at blive voksen. De inviterer personligheder omkring de 30 til en snak om at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger, om de 30 år er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen. Er det meningen, at vi skal holde fast i ungdommens ild, eller er der ting, som er federe på den anden side af the big three-o?

Hvad er det mest voksne, du har gjort i denne uge? Er der tøj, man bliver for gammel til at gå i? Kan man se på kroppen, at den bliver ældre? Og hvilke tanker og bekymringer er det, man ligger vågen om natten med?

Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til ’30-årskrisen’, det mindst voksne og mest voksne, som du kan lytte til lige nu.

Lyt til alle afsnit af 30-årskrisen i iTunes her.

William Abrahamsen & Lars Plenge Høier

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.