Andrea Rudolph om forskellen på sorg og savn
Radio & podcast
menu-close

Bucket list: Andrea Rudolph om forskellen på sorg og savn

13. juli 2018 | | En del af serien Bucket List

Le Gammeltoft har inviteret Andrea Rudolph ind i studiet til en snak om liv og død. Samtalen kommer blandt andet ind på hvad forskellen på sorg og savn er? Og om der findes liv efter døden?

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.

Afspil podcast

Podcasten er sponsoreret af GO DREAM.

Le Gammeltoft sætter tingene på spidsen, ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende når der tales om liv, død, familie, karriere og meget andet.

Denne uges gæst er Andrea Elisabeth Rudolph. Le og Andrea’s samtale kommer vidt omkring – Andrea fortæller om hvordan det er at tro på engle og om at gøre sin mormor klar til begravelse.

Andrea er radio- og Tv-vært, hun har været vært på Vild Med Dans og radiovært på Morgenhyrderne på Radio 100FM. Nu producere hun sine egne skønhedsprodukter under navnet Rudolph Care.

OBS samtlige Bucket List-programmer kan høres på iTunes.

Le Gammeltoft

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.