Amalie Laulund Trudsø
Radio & podcast
menu-close

30-årskrisen: Amalie Laulund Trudsø

5. juli 2018 | | En del af serien 30-årskrisen

Lars og William har forfatter, Amalie Laulund Trudsø, i studiet til en snak om at blive 30 år, have udgivet to bøger og fået et barn.

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.

Afspil podcast

Så er vi klar med 2. sæson af 30 årskrisen. Lars Plenge Høier og William Abrahamsen har inviteret nye kendte, omkring de 30 år, til en snak om det at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om de 30 er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen. Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse.

Velkommen til anden omgang af 30 årskrisen, det mindst voksne, og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

I dette afsnit møder vi forfatter Amalie Laulund Trudsø. 15-årige Amalie, synes 30-årige Amalie er ret sej! Hun er blevet forfatter, har udgivet to bøger, fået et barn og generelt kører det hele bare på skinner. Men hvordan går det med kroppen og er der mere der skal skrues op eller ned for, før det hele kører? Og er det en mærkelig følelse at vokse ind i sin alder?

 

William Abrahamsen & Lars Plenge Høier

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.