Da Bruce ser Elvis på tv, siger han: “Det kan jeg også”
Radio & podcast
menu-close

Ny podcast går tæt på fænomenet Bruce Springsteen: Da Bruce ser Elvis på tv, siger han: “Det kan jeg også”

5. august 2019 | | En del af serien Loose Ends

Første afsnit af vores nye podcastserie 'Loose Ends' tager hul på historien om Bruce Springsteen.

Kulturentreprenør, forfatter og foredragsholder. Ekspert i Marcel Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen

Afspil podcast

Hvad har gjort Springsteen til ‘The Boss’? Det begyndte med Elvis, da 9-årige Bruce ser ham i ‘The Ed Sullivan show’ på tv og siger: “Det kan jeg også”. Så fulgte The Beatles, The Rolling Stones, The Animals, The Who. Han er barn af en arbejderfamilie og er vokset op i Freehold, en uanseelig flække i New Jersey, hvor han følte sig undertrykt, usynlig og ude af kontakt med sig selv.

“Meet me in the fields behind the dynamo”. Bruce Springsteen og livsværdierne.

Vært Neal Ashley Conrad introducerer og præsenterer podcastserien ‘Loose Ends’ med udblik til opvækst, forholdet til Elvis og sangskrivning.

Om podcasten:

23. september 2019 fylder Bruce Springsteen 70 år. Det fejrer vi på Heartbeats med en podcastserie, som går tæt på manden og hans musik. For hvad er det, der gør ham så speciel? Er det maratonkoncerterne? Teksterne? E Street Band? Eller noget helt fjerde?

Det prøver vi at komme ind på hver mandag frem til fødselsdagen, hvor du kan møde gæster som Ritt Bjerregaard, Allan Olsen, Mads Fuglede, Morten Bødskov m.fl. Vært Neal Ashley Conrad guider dig igennem det hele sammen med gæsterne, og så skal du selvfølgelig også høre musik – en hel masse musik. For med 327 sange under bæltet er der nok at tage af. Du når ikke at høre det hele, men vi lover at give dig det bedste fra en mand, som hele sit liv har stræbt efter det bedste.

Playliste:

  • Bruce Springsteen – Loose Ends
  • Bruce Springsteen – Johnny Bye-Bye
  • Bruce Springsteen – It’s Hard to Be A Saint in The City (live fra Ullevi stadion i Göteborg)
  • Bruce Springsteen – Be True
  • Bruce Springsteen – Take Them As They Come
  • Bruce Springsteen – Shut Out The Light
Neal Ashley Conrad

Kulturentreprenør, forfatter og foredragsholder. Ekspert i Marcel Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen