"Skal vi starte med en eller anden fanfare?"
Radio & podcast
menu-close

'Diagnosen' sæson 3: “Skal vi starte med en eller anden fanfare?”

29. maj 2019 | | En del af serien Diagnosen

I denne 3. sæson af 'Diagnosen' kigger Morten Pedersen og Jasper Ritz på alternative behandlinger af diagnoser. I dette første afsnit fortæller de om deres oplevelser hos håndlæseren Krumme.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Morten Pedersen og Jasper Ritz er klar til endnu en sæson af ‘Diagnosen’ på Heartbeats. I løbet af afsnittene vil de udforske deres diagnose gennem alternative behandlinger og muligheder. Inden de satte sig i studiet til dette første afsnit, var de på besøg hos håndlæseren Krumme, der har læst Jasper Ritzs og Morten Pedersens personligheder via deres hænder. Lyt til deres oplevelse af besøget hos Krumme og glæd dig til en sæson med gode gæster, eksperter og masser af fart på.

Om podcasten: 

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge at have diagnoser. Det er de glade for, det har givet dem en masse ekstra i livet. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, er der også mange positive aspekter ved livet med en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten Pedersen og Jasper Ritz derfor fokus på det positive ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget alligevel. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil de tale med en række gæster, som også får det bedste ud af deres diagnoser. Jasper Ritz er TV-vært, og Morten Pedersen er selvstændig, begge har de oplevet, hvordan deres diagnose har givet dem flere forspring i livet.

I tredje sæson af ‘Diagnosen’ skal Morten Pedersen og Jasper Ritz ud at finde behandlingsalternativer til medicinen. Hvordan håndterer deres lyttere, når det flimrer? De skal vinterbade, meditere, træne og omlægge deres kost for at udfordre deres diagnoser, og de skal tale med eksperter om det hele.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Foto: Lin Bak

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.