”Hvis folk ikke kan danse, så tør jeg ikke have sex med dem”
Radio & podcast
menu-close

Bollemusik: ”Hvis folk ikke kan danse, så tør jeg ikke have sex med dem”

23. december 2018 | | En del af serien Bollemusik

Ditte Giese og Peter Stenbæk tager os med ind i den forførende musiks verden og laver en spilleliste med den ultimative bollemusik undervejs. I dag har de besøg af den ultimative københavner: Martin Kongstad.

Ditte og Peter kender hinanden fra dansegulvet. Nu har de forenet en fælles interesse for lummer musik som værter for podcasten 'Bollemusik'.

Afspil podcast

Foto: Petra Kleis

Forfatteren Martin Kongstad er gæst i foreløbigt sidste episode af ‘Bollemusik’ og fortæller om hans nyeste bog, ‘Kokken der holdt op med at rødme’. I bogen optræder en vaskeægte bollemusikalsk elskovsscene, som vi har lokket Kongstad til at læse op – tilsat brasiliansk, orgastisk elskovsmusik. Det bliver hot, men elegant! Og hvad med dirty talk? Er der nogen, der tænder på, at der bliver stønnet: “Din kusse er et brændende bål, og det er kun mig, der kan slukke det“. Der bliver også bromancet og firser-funkfacet en del i studiet.


Om podcasten: 

Ditte Giese og Peter Stenbæk er værter for podcasten ‘Bollemusik’, som handler om den musik, vi alle sammen har sex til. Der er romantik, musik og erotik over hele linjen, når skiftende gæster spiller deres yndlings-bollemusik, og vi diskuterer, hvad ER egentlig godt bollemusik? Podcasten kører som en adventsjulekalender frem til jul.

Forslag til fræk musik: ditte@heartbeats.dk


Dagens trackliste: 

Tania Maria: ‘Valeu’ (Martin)

Kasper Winding: ‘Tag Nu Og Ring’ (Peter)

Lauren Wood: ‘Fallen’ (Ditte)

Notorious B.I.G./Biggie Smalls: ‘Big Poppa’ (Martin)

Danseorkestret: ‘Det Ender Me’ed’ (Peter)

Carla Bruni: ‘La Possibilité d’une île’ (Ditte)

Anne Linnet: ‘Nattog’ (Martin)

Buzstop: ‘I Sort Og Hvidt’  (Peter)

Rihanna: ‘Sex With Me’ (Ditte)

Ditte Giese & Peter Stenbæk

Ditte og Peter kender hinanden fra dansegulvet. Nu har de forenet en fælles interesse for lummer musik som værter for podcasten 'Bollemusik'.