"Folk sender os snapchats, hvor de knepper eller er nøgne. Det er ret skørt"
Radio & podcast
menu-close

Bollemusik med Orgi-E: “Folk sender os snapchats, hvor de knepper eller er nøgne. Det er ret skørt”

9. december 2018 | | En del af serien Bollemusik

Værterne Ditte Giese og Peter Stenbæk tager os med ind i den forførende musik og laver en spilleliste med den ultimative forførelsesmusik undervejs. I dag med Suspekts Orgi-E der gerne knepper dig til techno.

Ditte og Peter kender hinanden fra dansegulvet. Nu har de forenet en fælles interesse for lummer musik som værter for podcasten 'Bollemusik'.

Afspil podcast

Det bliver varmt og frækt, når rapperen Emil Simonsen, bedst kendt som Orgi-E eller Klamfyr, fra Suspekt gæster ‘Bollemusik’. En mand der på alle måder står ved sit begær og sine voyeuristiske tendenser. Orgi-E fortæller om, hvordan det er at skrive tekster om at glo ind af kvinders vinduer og at stå nøgen i lydboksen med piben i hånden og indspille numre som ‘Singlepik’ og ‘Knepper Dig Til Techno’. Der tales sexede voksne mænd og voksenbabyer, og hvornår man(d) regnes som voksen.

Det bliver lige på og hårdt med masser af sexet hiphop, r’n’b og liderlige menneskedyr. Der er som sædvanlig kun en ting, som er absolut forbudt i ‘Bollemusik’: Sade! Det er simpelthen for oplagt og for kedeligt. Alt andet erotik-musik er til afspilning og debat.


Om podcasten: 

Ditte Giese og Peter Stenbæk er værter for podcasten ‘Bollemusik’, der handler om den musik, som vi alle sammen har sex til. Der er romantik, musik og erotik over hele linjen, når skiftende gæster spiller deres yndlings-bollemusik, og vi diskuterer, hvad ER egentlig godt bollemusik? Podcasten kører som en adventsjulekalender, fordi det er om søndagen, at vi boller. Møs.

LÆS OGSÅ: Ny lummersøndag-podcast: Bollemusik

Forslag til fræk musik kan sendes til: ditte@heartbeats.dk


Dagens trackliste:

Macka Diamond: ‘Dye Dye’ (Emil)

Orgi-E: ‘Singlepik’ (Ditte)

Anita Baker: ‘Giving You The Best That I Got’ (Peter)

R. Kelly: ‘The Zoo’ (Emil)

Jooks: ‘Shh’ (Ditte)

Tonéx: ‘Again’ (Peter)

Jeremih, Lil’ Wayne & Natacha Mosley: ‘All The Time’ (Emil)

Den Gale Pose feat. Natasja & Szhirley: ‘Flere Ho’s (Part 2)’ (Ditte)

Du kan også høre alle afsnit af ‘Bollemusik’ i iTunes

Ditte Giese & Peter Stenbæk

Ditte og Peter kender hinanden fra dansegulvet. Nu har de forenet en fælles interesse for lummer musik som værter for podcasten 'Bollemusik'.