Nikoline har en ph.d. i kvinders orgasme og får dem til at klimakse til Brahms
Radio & podcast
menu-close

Bollemusik: Nikoline har en ph.d. i kvinders orgasme og får dem til at klimakse til Brahms

16. december 2018 | | En del af serien Bollemusik

Ditte Giese og Peter Stenbæk tager os med ind i den forførende musiks verden og laver en spilleliste med den ultimative bollemusik undervejs. I dag med rapperen Nikoline.

Ditte og Peter kender hinanden fra dansegulvet. Nu har de forenet en fælles interesse for lummer musik som værter for podcasten 'Bollemusik'.

Afspil podcast

Fysiker, rapper og klassisk konservatorieuddannede Nikoline siger selv, at hun har en ph.d. i kvinders orgasme. Det er i hvert fald det, hun hører fra sine elskerinder… Men hvordan har hun det med ‘bollemusik’? Er det for uambitiøst? Og hvad er god fisseslikker-musik? Nikoline har for eksempel haft smuk og intens sex til Brahms fjerde symfoni og fortæller om at få en kvinde til at klimakse til en symfoni.

Der er masser af overraskelser på programmet i dagens udgave af ‘Bollemusik’, hvor vi også taler om at onanere til matematik og ligninger, det smukke i vreden og at tænde på dumme mænd med sixpack og Spiderman-maske.


Om podcasten: 

Ditte Giese og Peter Stenbæk er værter for Heartbeats’ nye podcast, ‘Bollemusik’, som handler om den musik, vi alle sammen har sex til. Der er romantik, musik og erotik over hele linjen, når skiftende gæster spiller deres yndlings-bollemusik, og vi diskuterer, hvad ER egentlig godt bollemusik? Podcasten kører som en adventsjulekalender med tidlig start allerede søndag den 25. november og de næste fire søndage.

Forslag til fræk musik kan sendes til: ditte@heartbeats.dk


Trackliste fra dagens program:

Liv.E: ’Plottin’ (Peter)

Nikoline: ‘Sut Min Klit’ (Nikoline)

Spice Girls: ‘2 Become 1’ (Ditte)

Brahms: ‘Symphony No. 4 in E Minor’ (Nikoline)

Cigarettes After Sex: ‘Keep On Loving You’ (Nikoline)

10cc: ‘I’m Not In Love’ (Peter)

Eminem: ‘Love you more’ (Nikoline)

R. Kelly: ‘When a Woman’s Fed Up’ (Ditte)

Kelis: ‘Milkshake’ (Nikoline)

Sexy Sushi: ‘Love les tartes’ (Nikoline)

Du kan også høre alle afsnit af ‘Bollemusik’ i iTunes

Ditte Giese & Peter Stenbæk

Ditte og Peter kender hinanden fra dansegulvet. Nu har de forenet en fælles interesse for lummer musik som værter for podcasten 'Bollemusik'.