"25 års parforhold er selvfølgelig lidt et andet game end hurtige Tinder-dates"
Radio & podcast
menu-close

Bollemusik: “25 års parforhold er selvfølgelig lidt et andet game end hurtige Tinder-dates”

2. december 2018 | | En del af serien Bollemusik

Bollemusik er mange ting. Værterne Ditte Giese og Peter Stenbæk tager os med ind i den forførende musiks verden og laver en spilleliste med den ultimative bollemusik undervejs. I dag med gæst Mette Helena Rasmussen, der 'mor på Tinder'.

Ditte og Peter kender hinanden fra dansegulvet. Nu har de forenet en fælles interesse for lummer musik som værter for podcasten 'Bollemusik'.

Afspil podcast

Dagens gæst er tv-vært og boligstylist Mette Helena Rasmussen, der både er stor på Instagram og stor på Tinder. Så hvordan er det at være ‘mor på Tinder’, og hvordan holder man en sød og kærlig tone overfor folk, der bøvler med nutids-r?

Mette Helena mener sagtens, at Kim Larsen kan være bollemusik, de andre er ikke helt enige. Er der flere sorte end hvide musikere, der laver liderlig musik? Mette Helena fortæller om det musiknummer, som hun både blev scoret og siden gravid til og i det hele taget genren mixtapes – som man kan score til.

Der er kun en ting, som er absolut forbudt i programmet ‘Bollemusik’: Sade! Det er simpelthen for oplagt og for kedeligt. Alt andet erotik-musik er til afspilning og debat.


Om podcasten: 

Ditte Giese og Peter Stenbæk er værter for Heartbeats’ nye podcast, ‘Bollemusik’, som handler om den musik, vi alle sammen har sex til. Der er romantik, musik og erotik over hele linjen, når skiftende gæster spiller deres yndlings-bollemusik, og vi diskuterer, hvad ER egentlig godt bollemusik? Podcasten kører som en adventsjulekalender.


Trackliste:

Leon Ware: ‘Rockin’ You Eternally’ (Peter)

Princess Superstar: ‘Bad Babysitter’ (Mette Helena)

Mikael Simpson: ‘Inden Du Falder I Søvn’ (Ditte)

Stevie Wonder: ‘Send one your love’ (Peter)

Geggy Tah: ‘Holly Oak Tree’ (Mette Helena)

Prince: ‘If I Was Your Girlfriend’ (Ditte)

Toni Braxton: ‘Un-Break My Heart’ (Mette Helena)

Matt Bianco: ‘Half A Minute’ (Joey Negro Sunburst Mix) (Peter)

Kwamie Liv: ‘New Boo’ (Ditte)

Cameo: ‘Hangin’ Downtown’ (Peter)

Du kan også høre alle afsnit af ‘Bollemusik’ i iTunes

Ditte Giese & Peter Stenbæk

Ditte og Peter kender hinanden fra dansegulvet. Nu har de forenet en fælles interesse for lummer musik som værter for podcasten 'Bollemusik'.