Palms Trax og danske CTRLS på Heartbeats Radio
Radio & podcast
menu-close

Red Bull Radio: Palms Trax og danske CTRLS på Heartbeats Radio

18. oktober 2018 |

Vi kæler for de kræsne med weekendens elektroniske musikprogram, der bringer os til varme house-egne og golde techno-sletter.

Foto: RMBA Sonar

Palms Trax – Alumni Mix

Denne weekend har vi fornøjelsen af at præsentere houseproduceren Palms Trax, der er kommet til tops gennem Lobster Theremin og det mastodontiske houselabel Dekmantel, som også ligger navn til en årlig festival af samme navn.

Kendetegnet for Palms Trax’ stil som producer og selektor er, at han er meget samtidsorienteret i sin lyd. Det mix, du kan høre i radioen lørdag aften, er ingen undtagelse. Du får en smuk blanding af house, EBM, electro og acid, der gerne skulle hensætte dig i et humør, som giver dig lyst til et aftencruise gennem byen mens skumringen langsomt lægger sig over himlen.

Mixet indeholder spritnye tracks fra nær og fjern og er det sidste, vi præsenterer fra de Alumni Mix-tapes, vi har lånt hos Red Bull Music Academy 2018. Årets akademi er netop overstået, og hvis du ikke fik fulgt med, har du mulighed for at se highlights her.

Lørdag kl. 20.00

CTRLS @ Distortion 2018

Danske CTRLS skruer tempoet op lørdag aften, når vi sender hans set fra årets Distortion. CTRLS er en erfaren dj med mange produktioner på samvittigheden. Siden 2012 har han udgivet hele 10 EP’er på det belgiske technolabel Token, og alt tyder på, at han overhovedet ikke er færdig endnu.

Stilen er gedigen techno, der flytter fødder på dansegulvet. CTRLS nydes bedst efter mørkets frembrud, og musikken har bragt ham til fjerne egne som Argentina, nært som alle nævneværdige danske klubber, og rykket legendariske gulve som tyske Berghain. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en slem forbrænding, når vi åbner for den danske technoskat med dette Red Bull Radio-mix fra Distortion.

Fredag kl. 20.00

Redaktionen