OPLEV NICK CAVE PÅ DET STORE LÆRRED
Radio & podcast
menu-close

OPLEV NICK CAVE PÅ DET STORE LÆRRED

30. august 2016 |

Nyt album fra Nick Cave & The Bad Seeds lander d. 9. september

Torsdag d. 8. september kan du opleve Nick Cave & The Bad Seeds i koncertfilmen “One More Time with Feeling”. Det bliver samtidig første mulighed, for at stifte bekendtskab med deres nye album ”Skeleton Tree”, som udkommer d. 9. september – altså dagen efter. Det er den stilistiske instruktør Andrew Dominik der har instrueret. Tidligere har han stået bag ”Killing Them Softly” og ”The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford”, sidstnævnte med soundtrack af netop Nick Cave.

Det bliver dog ikke en helt almindelig koncertfilm, da den er skudt i sort/hvid og i 3D, og så er det desuden en en-aftensforestilling. Det kommer dog nok ikke som den store overraskelse, at en koncertfilm med Nick Cave i front ikke er af den helt almindelige skuffe, hvis man kender til mandens bagkatalog, og ikke mindst dokumentarfilmen ”20,000 Days on Earth” fra 2014.

Sidste gang vi hørte nyt fra Nick Cave & The Bad Seeds var tilbage i 2013, da de udgav det kritikerroste “Push the Sky Away” og nu er de altså klar med deres 16. studiealbum.

Filmen vises torsdag d. 8. sep kl. 21.00 i CinemaxX i København, Aarhus og Odense, samt i Empire Bio kl. 22.00.

Se trailer til koncertfilmen “One More Time With Feeling” her:

Redaktionen