Nyt talkshow med Ditte Okman
Radio & podcast
menu-close

U-vending: Nyt talkshow med Ditte Okman

7. august 2018 |

Ditte Okman er vært på det nye online talkshow, som går helt tæt på gæsternes personlige nedture og oprejsning.

Heartbeats er gået sammen med journalist, Ditte Okman, om at skabe et nyt online program, der giver plads til den ærlige samtale og som bifalder modet til at stå frem og tale om de svære ting, og hvordan man kommer videre. Hvordan man bliver stærkere.

I hvert program inviterer Ditte en gæst indenfor til en ærlig og bramfri samtale om hændelser og perioder i gæstens liv, der har været skelsættende. Man kan blandt andre møde Henriette Zobel, der taler om sin alkoholisme, Anna Thygesen, der fortæller om sine forældres selvmord og Joachim B. Olsen, der har oplevet at gå fra folkekær sportsmand til udskældt politiker.

“De fleste af os har været igennem livskriser, der tvang os til at stoppe op og kigge på vores liv. Men ikke alle har formået rent faktisk at tage det vanvittige med og vende det til noget større”, fortæller Ditte Okman. ”Med ’U-vending’ har vi insisteret på at lave nogle interviews, hvor seeren faktisk får noget. Også det der gør nas – og det, der ikke er pænt. Men også alt det, der har gjort vores gæster til fucking rockstjerner i deres liv. Jeg håber folk vil kigge med. Og jeg håber virkelig, at folk vil føle sig inspireret.”

Ditte Okman er journalist og radiovært på programmet ”Det vi taler om” på Radio24Syv og er vært på programmet, som til at starte med består af fem afsnit med forskellige gæster.

Programmet vil kunne ses på www.heartbeats.dk og kortere klip vil være tilgængelige på Social Media.

 

Redaktionen