Ny single fra den fremadstormende, dansk-zambianske kunstner Kwamie Liv
Radio & podcast
menu-close

Ny single fra fremadstormende Kwamie Liv

10. august 2018 |

Danske Kwamie Liv udgiver nu tredje nye single i træk. Hør den her.

Den dansk-zambianske kunstner Kwamie Liv udgiver i dag en ny single, der er nummer tre i rækken af singler fra det længeventede debutalbum, Lovers That Come and Go, der skal udkomme til efteråret.

Kwamie Liv kom på alles læber, da hun i 2014 udgav sin første ep Lost in the Girl og ramte de danske hjerter, da hun i Aftenshowet i 2015 spillede et cover af Kim Larsens Pianomand og igen med sit Robyn-cover Dancing On My Own i DR Output i 2016.

Siden er der blevet opbygget meget hype både herhjemme og i udlandet omkring Kwamie Livs kantede og sjælefulde R’n’B-stil og ikke mindst stor forventning til nye numre.

I maj udkom der endeligt nyt fra sangeringen. Først den afdæmpede og sensuelle Sweet Like Brandy og i juni den mere upbeat Follow My Heart, der hurtigt blev P3s Ugens Uundgåelige.

Den tredje single hedder Blasé og den bevæger sig i samme lydunivers som de to forrige singler. Kwamie Liv dyrker fortsat sin underspillede vokal og i den forjættende melodi hører vi sangerindens dybfølte refleksioner over en dedikeret kærlighed til et forhold, der er blevet lidt svært at være i:

“Lately there’s nothing but problems /
lately there’s nothing but rain”

Kwamie Liv har i dette nummer endnu en gang slået sig sammen sin faste producer og musikalske partner-in-crime, Baby Duka, og derudover er Lasse Heering også indover produktionen.

Sneakpeak på video og lyden af Blasé:

Du kan lytte til det fulde nummer, Blasé, lige HER.

 

UPDATE:
Kwamie Liv spiller lørdag 10. november 2018 på spillestedet Hotel Cecil i København. Det bliver sangerindens eneste koncert i år, og her kan du endelig høre de nyeste singler samt flere sange fra det kommende album live.
Billetpris: 150 kr + gebyr
Facebookevent

 

Oplev herunder videoerne til de to seneste to singler Follow My Heart og Sweet Like Brandy.
Videoerne er produceret af Kwamie Liv selv.

Sofia Christina Damberg