Heartbeats » Musik » Udgivelser » Ny single fra fremadstormende Kwamie Liv

Ny single fra fremadstormende Kwamie Liv

10. august 2018 | Sofia Christina Damberg

Ny single fra fremadstormende Kwamie Liv

Den dansk-zambianske kunstner Kwamie Liv udgiver i dag en ny single, der er nummer tre i rækken af singler fra det længeventede debutalbum, Lovers That Come and Go, der skal udkomme til efteråret.

Kwamie Liv kom på alles læber, da hun i 2014 udgav sin første ep Lost in the Girl og ramte de danske hjerter, da hun i Aftenshowet i 2015 spillede et cover af Kim Larsens Pianomand og igen med sit Robyn-cover Dancing On My Own i DR Output i 2016.

Siden er der blevet opbygget meget hype både herhjemme og i udlandet omkring Kwamie Livs kantede og sjælefulde R’n’B-stil og ikke mindst stor forventning til nye numre.

I maj udkom der endeligt nyt fra sangeringen. Først den afdæmpede og sensuelle Sweet Like Brandy og i juni den mere upbeat Follow My Heart, der hurtigt blev P3s Ugens Uundgåelige.

Den tredje single hedder Blasé og den bevæger sig i samme lydunivers som de to forrige singler. Kwamie Liv dyrker fortsat sin underspillede vokal og i den forjættende melodi hører vi sangerindens dybfølte refleksioner over en dedikeret kærlighed til et forhold, der er blevet lidt svært at være i:

“Lately there’s nothing but problems /
lately there’s nothing but rain”

Kwamie Liv har i dette nummer endnu en gang slået sig sammen sin faste producer og musikalske partner-in-crime, Baby Duka, og derudover er Lasse Heering også indover produktionen.

Sneakpeak på video og lyden af Blasé:

Du kan lytte til det fulde nummer, Blasé, lige HER.

 

Oplev herunder videoerne til de to seneste to singler Follow My Heart og Sweet Like Brandy.
Videoerne er produceret af Kwamie Liv selv.