Lyt til Red Bull Radio på Heartbeats
Radio & podcast
menu-close

On air: Lyt til Red Bull Radio på Heartbeats

13. oktober 2017 |

Fem programmer fra Red Bull Radio kan nu også høres på Heartbeats

Fem programmer fra Red Bull Radio får nu et endnu større publikum. Radiostationen har indgået et samarbejde med kollegerne hos Heartbeats, der kommer til at sende magasinprogrammer og livemusik produceret såvel internationalt og lokalt.

Red Bull Radio har siden 2005 optaget livesets, mixes og interviews med artister verden over og eksponeret indholdet til streaming kvit og frit på redbullradio.com.

Det gør radiostationen til en unik bank for opdagelse af ny musik og hjemsted for inspirerende historiefortællinger med rødder i både mainstream-genrer og subkulturer. Hvad der startede som et lille eksperiment under Red Bull Music Academy 2005 i Seattle, er nu vokset til en global platform med over 50 daglige, ugentlige og månedlige show-formater og mere end 100 timers indhold produceret hver måned. Herhjemme har Red Bull Radio tidligere produceret live-optagelser fra blandt andet Distortion, Roskilde Festival og Culture Box, og der er lagt i kakkelovnen til flere lokale highlights i nær fremtid.

 

De fem programmer:

First Floor
First Floor er det ugentlige show, der sætter fokus på ny elektronisk musik fra hele verden.

Fredag kl. 20.00

On The Floor
On The Floor tager lytteren med på en rejse til de største elektroniske klubber og bringer optagelser fra de bedste dj- og live sets.

Lørdag kl. 22.00

Counter Intelligence
Få de gode røverhistorier fra verdens mest ikoniske pladebutikker – soundtracket af udvalgte numre fra hylderne.

Søndag kl. 12.00

Headphone Highlights
Bliv inviteret indenfor i det allerhelligste, når artister fra hele verden tager lytteren igennem personlige playlister.

Søndag kl. 14.00

Main Stage
Tag med til festival – uden at ligge i telt. Main Stage bringer live-optagelser fra de festivaler, som ikke nødvendigvis er bange for at udfordre på musikprogrammet. Her er alt fra old school raves og techno-ekskursioner til Egyptian Lover og Zebra Katz.

Søndag kl. 18.00

 

 

Redaktionen