DISCO-VESTE TIL HUNDE OG PLAKATER TIL KATTE. KICKSET ELLER KICKSTART?
Radio & podcast
menu-close

DISCO-VESTE TIL HUNDE OG PLAKATER TIL KATTE. KICKSET ELLER KICKSTART?

9. december 2016 |

I ‘Kickset eller kickstart?’ sætter vi fokus på iværksætterprojekter, som får os til at trække på smilebåndene. Disco Dog og Inspurration! er på menuen i dag.

I ‘Kickset eller kickstart?’ sætter vi fokus på iværksætterprojekter, som får os til at trække på smilebåndene. Disco Dog og Inspurration! er på menuen i dag.

Er din hund blevet for kedelig at se på, så kan det være at denne Disco Dog LED vest er noget for dig… og din hund. Vesten gør de obligatoriske tisseture (med din hund) lidt sjovere. Med den tilhørende ‘The Disco Dog’ app kan du fra din smartphone vælge, hvad der skal figurere af tekster og animationer på din hund. For eksempel kunne der stå ‘AF BANEN’, ‘JEG LUFTES’ eller blot hundens navn – såsom ‘ROLLO’, ‘KING’, ‘SIGNE SVENDSEN’ etc.

Skulle din køter af uransagelige årsager få nok af dig og løbe væk, så redder vesten dig også her. Teksten “LOST DOG” vil nemlig automatisk fremgå med store fede bogstaver, når din hund er ude af syne. Men hvem siger, at vesten kun kan bruges til hunde? Med lidt fantasi kan du selv iklæde dig den, eller du kan kaste vesten på dine børn, så de ikke bliver væk  i supermarkedet eller på legepladsen.

 

Er du mere en “cat person” – som ovenikøbet vægter din kats velvære meget højt – er Inspurration!-projektet måske mere din kop te.

Man kan diskutere, hvorvidt der ligger seriøse motiver bag dette projekt, men faktum er, at folkene bag har nået deres erklærede mål. Så hvis du synes, at din kat virker umotiveret og nede, kan du blot bestille nogle “motivational posters” til den.

For hvorfor er det kun mennesker, der skal have glæde af plakater med motiverende tekster? Inspurration-plakaterne er lavet til katte – og kun katte. Det giver jo ikke mening, at man som menneske har plakater hængende med teksterne “Meow less”, “Purr more” eller “Paws & be grateful”.

Du kan backe projektet med helt op til 150 dollars. Men det er der slet ikke grund til. For “kun” 10 dollars, kan du komme i besiddelse af otte plakater i kattestørrelse. Med i pakken følger ophængningsinstruktioner og et målebånd, så du hænge plakaterne i den rette katte-højde.

Redaktionen