Karrierekanonen 2018: Her er vinderne
Radio & podcast
menu-close

Karrierekanonen 2018: Her er vinderne

8. august 2018 |

I mange år har Karrierekanonen været toneangivende for hvilke danske upcoming kunstnere, der er blevet store. Netop nu er årets konkurrence afsluttet. Se vinderne her.

Vinderne af Karrierekanonen 2018 er fundet!

Kunsterne får i forløbet mulighed for spilletid på DR P3 og P6 BEAT, samt spillejobs på både SPOT Festival og Smukfest. Sidstenævnte festival danner også rammerne for finalen, hvor der årligt udvælges tre vindere. Samtidig får de udvalgte, danske upcoming-kunstnere mulighed for at indgå i et skræddersyet talentudviklingsforløb, der tilrettelægges af DR, Bandakademiet og Smukfest.

Tidligere vindere af Karrierekanonen tæller blandt andet Rest in Beats (2017), SHERPA (2017), Dør nr. 13 (2016), k-Phax (2016), Katinka (2015), The Minds of 99 (2013), Vild $mith (2013), Djämes Braun (2012), The Eclectic Moniker (2011), og længere tilbage Magtens Korridorer, Rasmus Nøhr, Johnny Deluxe og Tue West.

Mød årets vindere og se deres reaktioner lige her.

Ravi Kumar

Hiphop-duoen Ravi Kumar består af Sharon Kumaraswamy og Aske Knudsen, der er henholdsvis rapper og producer. Deres attitude og lyd er fandenivoldsk og underholdende med flabede sangtitler som ‘Staring at My Dick’, ‘Fatty’, ‘Fuck This Shit I’m Gonna Be a Princess’ og ‘I Only Make Out With Myself’.

Sharon Kumaraswamy er i øvrigt omtalt som et godt bud på en stærk kvindelig rapper, der for tiden er meget efterspurgt i branchen.

Lyt her til singlen ‘Fuck This Shit I’m Gonaa Be a Princess’ 

Ravi Kumars reaktion på at vinde Karrierekanonen 2018:

STORT TILLYKKE til Ravi Kumar, der er de første vindere af KarriereKanonen 💥

Slået op af KarriereKanonen i Onsdag den 8. august 2018

 

Lyt her til da Ravi Kumar gæstede Heartbeats radioprogram ‘Fies Finest’ for nogle måneder siden!

 

Tobias Albert

Den unge Tobias Albert har en god sommer: Han er netop blevet student, har varmet op for The Vamps i VEGA og er nu også med sine poppede singer/songwriterhits vinder af Karrierekanonen 2018.

Lyt til Tobias Albert på Spotify

Tobias Albert er anden vinder af KarriereKanonen 2018 💥💥💥

Slået op af KarriereKanonen i Onsdag den 8. august 2018

 

Fravær

Tredje og sidste vinder af årets Karrierekanon er popduoen Fravær, der består af gymnasiekammeraterne Gustav og Nikolaj.  Fravær dyrker nærværende popmelodier, hvor det mest fremtrædende er det ungdommelige tekstunivers med rødder i overgangen fra teenager til voksen.

Ligesom Tobias Albert, har dette unge makkerpar så sandelig også vind i sejlene denne sommer. Indtil videre har de blandt andet forsødet øregangene på Roskilde Festival og nu også Smukfests publikum med sange som ‘Nærvær’, ‘Drengedrøm’ og ‘Putte’.

Lyt til Fravær på Spotify her

Sådan! Fravær er tredje og sidste vinder af KarriereKanonen 2018 💥

Slået op af KarriereKanonen i Onsdag den 8. august 2018

 

Tillykke til alle vinderne!

Sofia Christina Damberg