Hør When Saints Go Machines koncert fra Roskilde Festival på Heartbeats Radio
Radio & podcast
menu-close

Red Bull Radio: Hør When Saints Go Machines koncert fra Roskilde Festival på Heartbeats Radio

28. september 2018 |

Vi har fået lov at sende et eksklusivt udvalg af koncerter fra Roskilde og Distortion Festival på Heartbeats Radio, samt nogle udvalgte mix fra elektroniske kunstnere..

Foto: Betina Garcia

When Saints Go Machine – Live fra Arena-scenen på Roskilde Festival

Den første koncert, vi har udvalgt, er When Saints Go Machines koncert på Arena-scenen i år.

When Saints Go Machine udgav deres første EP ‘Ten Makes a Face’ for ti år siden, og i år spillede de på Roskilde for fjerde gang. De åbnede Orange Scene, året efter at de havde Roskildedebut på den den lille upcoming-scene Pavillion Jr., hvilket var ret sensationelt. Derefter fik de tømret deres navn fast med syvtommersøm på den danske musikscene.

Siden har bandet søgt nye grænser og fornyet sig selv igen og igen. Deres nyeste EP, ‘It’s A Mad Love’, er et eksempel på dette, fordi bandet igen søger mod en ny og eksperimenterende retning.

Du kan høre deres koncert fredag aften på Heartbeats Radio. De spiller hovedsagligt deres nyeste materiale, men som altid leverer de en smuk og solid live performance med den stærke sanger Nikolaj Vonsild i front. De spiller selvfølgelig også nogle af deres hits, så tune ind kl 20.00 og nyd 1t og 15 minutters koncert i topklasse, få kuldegysninger og bliv mindet om den varme sommer 2018 og få noget festivalstemning under huden.

When Saints Go Machine sendes live kl. 20.00 på Heartbeats Radio.

Du kan her læse Heartbeats eget interview med When Saints Go Machine fra tidligere i år

Marie Davidson – Alumi Mix

Marie Davidson er netop blevet signet på det anerkendte label Ninja Tunes, som bl.a har givet os Bonobo, Jamie XX, Jon Hopkins og mange, mange flere.

Dette har mundet ud i, at Marie Davidson for få uger siden udgav første single, ‘Work It’, fra hendes kommende EP. Det anerkendte musikmagasin Pitchfork gav omtale og rosende ord med på vejen, hvilket du kan læse her. Fremtiden ser lys ud for canadiske Marie Davidson, og selvom hun har udgivet flere EP’er før, så kan man sagtens gå ud fra, at signingen til Ninja Tunes vil sætte yderligere skub i hendes karriere.

Inden længe vil Marie Davidson formodentlig være et veletableret navn på den elektroniske scene, og derfor er vi super glade for at kunne præsentere et mix af hendes favorit-tracks på Heartbeats Radio.

Dette mix er fra Red Bull-serien Alumi Mixes, og Marie Davidson er den første, vi har fået lov til at præsentere. I de næste par uger kan du glæde dig til at høre f.eks. Axel Boman, Palms Trax og Dengue Dengue Dengue lørdag aften.

Du kan her lytte til en Spotify-liste, som Marie Davidson delte denne uge med musik, som hun lytter til derhjemme.

Du kan lytte til Marie Davidsons Alumi Mix på Heartbeats Radio kl 20.00 lørdag aften.

Redaktionen