Hør nyt mixtape fra Copy Paste Soul
Radio & podcast
menu-close

Hør nyt mixtape fra Copy Paste Soul

4. marts 2016 |

Det britiske tv koncept “Best Before” får fremtrædende artister og DJs til at udvælge og spille musik, som de skal finde på internettet. Det er der kommet et mixtape fra den elektroniske producer Copy Paste Soul ud af.

Fabian Hansen er DJ og musikjournalist. Han har desuden en alsidig musikbranche-erfaring fra arbejde på pladeselskab.

Sidste år introducerede den statsejede britiske tv station Channel 4 et interessant nyt musikprojekt ved navn “Best Before”. Konceptet går i al sin enkelhed up på at få nogle fremtrædende artister og djs til at udvælge og spille musik med den eneste regel, at de valgte tracks skal være uploadet til internettet indenfor de seneste fire uger. Formålet er at introducere ny musik fra upcoming såvel som etablerede kunstnere indenfor vidt forskellige genrer.

Programmet sendes hver onsdag, men bor man udenfor Storbritannien kan man følge med på platformen Mixcloud, hvor der hver uge uploades et extended mix sammensat af ugens kurator. Indtil videre har kuratorerne omfattet den højt renommerede dj Gilles Peterson, rapperen Big Narstie og det alternative rockband Wolf Alice.

Seneste mixtape kommer fra den elektroniske producer Copy Paste Soul, der har skruet et potent mix af blandt andet deep house og tech house sammen. Lyt til det forneden.

Du kan læse mere om Best Before-projektet her.

 

Fabian Hansen

Fabian Hansen er DJ og musikjournalist. Han har desuden en alsidig musikbranche-erfaring fra arbejde på pladeselskab.