Hør Nathan Fake og Axel Boman på Heartbeats Radio i weekenden
Radio & podcast
menu-close

Red Bull Radio: Hør Nathan Fake og Axel Boman på Heartbeats Radio i weekenden

4. oktober 2018 |

Denne uge har vi elektroniske pionerer på programmet, i form af Axel Boman og Nathan Fake.

Foto: Andreas Thorup Berthelsen

Axel Boman – Alumi Mix

Den svenske producer har været yderst produktiv de seneste år. Udover hans soloprojekt, har han sideløbende også gang i bla projektet ‘Talaboman’, som han har sammen med John Talabot. Sidste år udgav de albummet ‘The Night Land’, som er blevet spillet meget på kanalen, og hos Alvaro og Waqar.

I 2010 fik Axel Boman sit endelig gennembrud med udgivelsen ‘Purple Drank’, som blev udgivet af anerkendte DJ/producer DJ Koze, på det dengang nystartede label Pampa Records. I dag er Pampa Records blevet stort og veletableret, og blevet et kæmpe kvalitetsstempel indenfor elektroniske udgivelser.

Som opfølgning efter gennembruddet kom Axel Boman ind Red Bull Music Academy i London. Produceren Petter fra Border Community, Kornél Kovacs og ham selv startede herefter deres eget label Studie Barnhus, som i dag ligeså er meget anerkendt. Studio Barhus har siden deres grundlæggelse i 2010 været mændende bag plader med Baba Stilitz, Mount Liberation Unlimited og mange flere.

Tjek Studio Barnhus diskografi ud, og opdag en masse lækre elektroniske udgivelser her.

Vi er super glade for at, i samarbejde med Red Bull Radio, kunne sende Axel Bomans Alumi Mix ud til jer!

Sendes lørdag kl 20.00-21.00.

Nathan Fake – Live @ Roskilde Festival

Den engelske producer Nathan Fake, har været en faktor på den elektroniske musikscene de sidste 15 år. Nathan Fake startede ud med at blive udgivet på førnævnte Border Community tilbage i 2003, og har siden været udgivet på adskillige forskellige house og techno labels.

De seneste to år har Nathan Fake dog udgivet sit materiale på Ninja Tune, som har en stjernerække af artister i folden. Nathan Fake spillede et lækkert set på dette års Roskilde Festival, som blev optaget af Red Bull Radio. Vi er glade for at kunne spille denne koncert helt eksklusivt, på Heartbeats Radio fredag aften.

Læs her om sidste uges Red Bull Radio-programmer, hvor vi havde stjerneskuddet Marie Davidson fra Ninja Tune på programmet.

Du kan lytte til Nathan Fake Live @ Roskilde fredag kl. 20-21.

Hvis du ikke kan nå at tune ind i weekenden, kan du også høre Axel Boman og mange, mange flere Alumi Mix via Red Bull Radio her!

Redaktionen