Heartbeats søger videopraktikant
Radio & podcast
menu-close

Heartbeats søger videopraktikant

22. oktober 2018 |

Vil du arbejde og lære med os?

Heartbeats søger en videopraktikant til efteråret, hvor vi allerede nu har planlagt en masse redaktionelle produktioner og branded content for en række større virksomheder.

Hvem er vi?
Heartbeats er et nyt moderne mediehus, der er stiftet af Le Gammeltoft. Vi producerer indhold og fortæller historier på tværs af lyd, video og tekst. Vores liveradio, podcasts, videoer og artikler kan tilgås via vores site www.heartbeats.dk. Vi har særligt fokus på kultur i ordets bredeste forstand og på iværksætteri. På Heartbeats samarbejder vi med og portrætterer mennesker, der er drevet af lidenskab og nysgerrighed.

Hvem er du?
Du er studerende på en videregående uddannelse og står over for et meritgivende praktikforløb.

Hvad bliver din rolle?
Du bliver en del af en redaktion med erfarne VJ’s og journalister, som har fokus på din læring og at du når dine faglige mål inden for praktikperioden. Inden for kort tid forventer vi, at du står for dine egne korte videoproduktioner fra idéfasen til interview, post-tilrettelæggelse og redigering af det endelige produkt. Med sparring fra os, naturligvis.

Det vigtigste er, at du har en del teknisk flair og kan strukturere din egen tid. Når det er sagt, så er der et par kvalifikationer som vi gerne ser, at du har, før du starter:

  • Erfaring med at klippe, vi bruger Premiere Pro
  • Generelt kendskab til hvordan et kamera fungerer
  • Erfaring med manus og interviews

Som en del af stillingen, er der også tid til at arbejde på egne darlings, som har redaktionel værdi for Heartbeats, men ikke skal laves i samarbejde med nogen virksomheder. Så hvis du har en særlig stærk interesse for et emne, som du gerne vil arbejde med hos os, så skal du endelig fortælle om det i ansøgningen.

Lyder stillingen som noget for dig? Så skynd dig at sende en e-mail med en kort motivation og CV + portfolio til os på: contact@heartbeats.dk

Start januar 2019 eller snarest derefter

 

Redaktionen