Heartbeats søger universitetspraktikant til podcastproduktion pr. 1. august
Radio & podcast
menu-close

Heartbeats søger universitetspraktikant til podcastproduktion pr. 1. august

28. juni 2018 |

Fra august 2018 eller snarest derefter søger vi en universitetspraktikant, der interesserer sig for podcastmediet og gerne vil klippe lyd og arbejde med radiotilrettelægning. Én, som elsker at lytte til radio og podcasts, og som ønsker at være med til at skabe udfordrende og spændende lytning for andre. Hvem er du? Vi søger en person, […]

Fra august 2018 eller snarest derefter søger vi en universitetspraktikant, der interesserer sig for podcastmediet og gerne vil klippe lyd og arbejde med radiotilrettelægning. Én, som elsker at lytte til radio og podcasts, og som ønsker at være med til at skabe udfordrende og spændende lytning for andre.

Hvem er du?

Vi søger en person, der er åben, iderig, arbejdsom, har gode skriftlige evner og som gerne vil have en fod indenfor i mediebranchen. Al erfaring relateret til branchen er selvfølgelig et plus, men det er ikke et krav.

Du vil blive en del af et online medie, der formidler på tværs af lyd, tekst og video. Din rolle vil blive at indgå i vores podcastredaktion, og deltage i den daglige produktion af podcasts til vores site www.heartbeats.dk. Hvis du kan arbejde med web og gerne vil arbejde med lydredigering og radiotilrettelæggelse, er det måske dig Heartbeats søger.

Hvem er vi?

Heartbeats er et online medie, hvor du finder et bredt udvalg af nyheder med alt fra politiske emner til musik. Vi formidler på tværs af lyd, video og tekst – og vi kuraterer mennesker med en speciel ekspertise inden for deres felt til at bidrage på vores side.

Som praktikant hos Heartbeats vil du indgå i et team af passionerede mennesker med base ved Amager i København, hvor du med en initiativrig personlighed får mulighed for at få ansvar og medindflydelse på projekter og tiltag under vejledning.

Lyder stillingen som noget for dig? Så skynd dig at sende en e-mail med en kort motivation og CV + portfolio til os på: contact@heartbeats.dk

Deadline for ansøgning er mandag d. 16. juli.

Start 1. august eller snarest derefter. Stillingen er ulønnet.

Redaktionen