Er du Heartbeats' nye SoMe/kommunikationsopraktikant?
Radio & podcast
menu-close

Heartbeats søger SoMe/kommunikationspraktikant efteråret 2019

22. marts 2019 |

Er du idérig og har du lyst til at hjælpe med at formidle kulturstof på sociale medier? Så er du måske vores nye praktikant


Drømmer du om at få en fod indenfor i mediebranchen? Og brænder du for formidling på sociale medier? 

Fungerer du bedst, når du har din telefon i hånden og hele tiden kan holde dig opdateret på, hvad der sker på sociale medier? Elsker du at fortælle historier gennem video, tekst og billeder? Er du idérig, og drømmer du om at få en fod indenfor i mediebranchen?

Så er du måske Heartbeats’ nye SoMe/kommunikationspraktikant, der skal hjælpe os med at få alt vores indhold ud at leve på sociale medier.

Hvem er Heartbeats?
Heartbeats er et online medie, hvor vi formidler på tværs af lyd, billede og tekst – og vi kuraterer mennesker med en speciel ekspertise inden for deres felt til at bidrage på vores site. Vi producerer videoer og talkshows fra vores lyd- og tv-studie i Blox Hub i København, og sender live radio alle døgnets timer fra vores radiostudie Studio 6 på Værnedamsvej. Foruden video og artikler, står vi bl.a. bag podcasts som Radio Godefroot med Brian Holm, 30-årskrisen, Bucket List, Diagnosen og Helt ærligt, Mor.

Hvilke kompetencer søger vi? Og hvilke arbejdsopgaver får du som praktikant? 

  • Du har viden og indsigt i, hvordan sociale medier fungerer. Ord som algoritme er ikke fremmed for dig. Det er et plus, hvis du også kender til ads manager og Google Analytics.
  • Du brænder for at lære og går ydmygt til værks.
  • Du er ikke bange for at tage initiativ til at sætte ting i gang og kaste dig ud i nye indholdsformater på egen hånd under vejledning fra de ansatte på redaktionen.
  • Du har sans for det visuelle og kan godt lide at udfolde dig kreativt.

Som praktikant hos Heartbeats bliver du en del af en redaktion bestående af passionerede mennesker, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og du får rig mulighed for at sætte dit præg og føre egne idéer og initiativer ud i livet. Du kommer til at være med til at udvikle såvel som eksekvere indhold til vores sociale medier, nyhedsbrev, hjemmeside og app. I løbet af praktikforløbet får du sparring, så du sikrer at udvikle dine færdigheder.

Det formelle:

  • Praktikken finder sted på Heartbeats’ kontor på Amager i København.
  • Du modtager den tilladte månedlige erkendtlighed på 3.000 kr.
  • Praktikperioden er ideelt set 6 måneder, og min. tre måneder.
  • Start august 2019 eller snarest derefter.

Din ansøgning skal indeholde:

  • En kort tekst om dig selv samt dit CV med din uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund.
  • Meget gerne en portfolio eller eksempler på noget, du tidligere har lavet relateret til praktikopslagets efterspurgte kompetencer. Eller et par linjer om, hvordan du oplever Heartbeats’ tilstedeværelse på sociale medier.

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at sende en ansøgning til os på: contact@heartbeats.dk. Husk at skrive “ansøgning” i emnefeltet.

Vi søger løbende praktikanter, og tager altid imod ansøgninger.

Redaktionen