Heartbeats søger skrivende praktikant - start januar 2018
Radio & podcast
menu-close

Heartbeats søger universitetspraktikant

8. december 2017 |

Kan du lide at skrive og vil du gerne arbejde med kulturstof? Heartbeats søger universitetspraktikant med start januar 2018 eller snarest derefter

Fra januar 2018 eller snarest derefter søger vi en universitetspraktikant, der først og fremmest kan hjælpe med at skrive til vores kultursite. En, der er opdateret på, hvad der rører sig inden for kultur og som kan levere vores aktuelle kultur- og nyhedsstof.

Hvem er du?

Vi søger en person, der er åben, iderig, arbejdsom, har gode skriftlige evner og som gerne vil have en fod indenfor i mediebranchen. Al erfaring relateret til branchen er selvfølgelig et plus, men det er ikke et krav.

Du vil blive en del af et online medie, der formidler på tværs af lyd, tekst og video. Din rolle vil blive at formidle på tekst – bl.a. artikler til vores site www.heartbeats.dk, så hvis du har ordet i din magt, og kan arbejde med web, er det måske dig Heartbeats søger.

Hvem er vi?

Heartbeats er et online medie, hvor du finder et bredt udvalg af nyheder med alt fra politiske emner til musik. Vi formidler på tværs af lyd, video og tekst – og vi kuraterer mennesker med en speciel ekspertise inden for deres felt til at bidrage på vores side.

Som praktikant hos Heartbeats vil du indgå i et team af passionerede mennesker med base ved Amagerstrand i København, hvor du med en initiativrig personlighed får mulighed for at få ansvar og medindflydelse på projekter og tiltag under vejledning.

Lyder stillingen som noget for dig? Så skynd dig at sende en e-mail med en kort motivation og CV + portfolio til os på: contact@heartbeats.dk

Opstart snarest muligt – foråret 2018. Stillingen er ulønnet.

ANSØGNINGSFRIST d. 22. januar 2018 kl. 12.

Redaktionen