Heartbeats søger musikpraktikant med start januar 2018
Radio & podcast
menu-close

Heartbeats søger praktikant til lyddesign og musikproduktion

6. december 2017 |

Heartbeats søger praktikant fra Sonic College Heartbeats er et online kultursite hvor du finder et bredt udvalg af nyheder med alt fra politiske emner til musik. Vi formidler på tværs af lyd, video og tekst – og vi kuraterer mennesker med en speciel ekspertise inden for deres felt. Som praktikant hos Heartbeats vil du indgå i et […]

Heartbeats søger praktikant fra Sonic College

Heartbeats er et online kultursite hvor du finder et bredt udvalg af nyheder med alt fra politiske emner til musik. Vi formidler på tværs af lyd, video og tekst – og vi kuraterer mennesker med en speciel ekspertise inden for deres felt.

Som praktikant hos Heartbeats vil du indgå i et team af passionerede mennesker med base ved Amagerstrand i København, hvor du med en initiativrig personlighed får mulighed for at få ansvar og medindflydelse på projekter og tiltag under vejledning.

Vi har travlt på kontoret og det er derfor vigtigt, at du er selvstændig, pålidelig og du altid følger dine opgaver helt til dørs.

Du er studerende på en uddannelse inden for fx lyddesign, musikvidenskab eller lyd-teknik og står over for et meritgivende praktikforløb.

Arbejdsopgaver:

Som praktikant vil du have medansvaret for at levere lyddesign til vores podcasts og videoproduktioner. Du skal arbejde tæt sammen med lyd-teamet og dermed få indsigt i indholdskoncepter og hvordan disse eksekveres, både indenfor Heartbeats Radio og vores podcast og videoproduktioner.

Du vil få egne ansvarsområder, da vi er et lille hold.

Profil:

– Du har æstetisk sans og kan anvende teoretiske principper indenfor lydproduktion i praksis.

– Du har indgående kendskab til DAWs; Ableton, Logic og/eller ProTools.

– Du kan anvende lydproduktion og auditiv kommunikation med fokus på overordnet formål og målgrupper/modtagere

– Du er passioneret, selvstændig og tør at tage initiativet og ansvaret for dit arbejdsområde.

– Du har indsigt og grundlæggende forståelse for moderne musik

– Du er kreativ og brænder for dit område.

Start Januar 2019 eller hurtigst derefter

Lyder stillingen som noget for dig? Så skynd dig at sende en e-mail med en kort motivation og CV (i én samlet Pdf) + portfolio til os på: contact@heartbeats.dk

ANSØGNINGSFRIST 24.november 2018

Redaktionen