Heartbeats' radioværter anbefaler de bedste musikudgivelser fra 2018
Radio & podcast
menu-close

The Best of 2018: Heartbeats’ radioværter anbefaler de bedste musikudgivelser fra 2018

28. december 2018 |

Heartbeats Radios værter har brugt december måned på at opsummere året, der gik - og samlet deres favorit-udgivelser fra 2018. Dan dig et overblik over værternes anbefalinger her.

2018 har været et stærkt musikår med en masse fantastiske udgivelser. På Heartbeats Radio er vi så priviligerede at have nogle af landets mest dedikerede værter, og de har hver især serveret det bedste af det bedste musik, som udkom i løbet af året. Bliv opdateret på musikåret 2018 gennem nogle udvalgte programmer fra arkivet.


‘Mango Drive’ med Pernille Krog Mogensen

Pernille Krog Mogensen har både lavet en opsamling, som tæller de stærkeste udenlandske udgivelser, og en som udelukkende fokuserer på danske artister. Pernilles sidste sending af ‘Mango Drive’ i år kan du høre lige her, hvor Pernille fokuserer på musik fra det danske vækstlag.

Årets bedste danske udgivelser 2018

Om ‘Mango Drive’:
Pernille Krog Mogensen har fingeren på pulsen, når det kommer til elektronisk musik – hvad end det er house, techno, ambient, dub eller glitch. Lyt med og bliv opdateret på hvad der sker i vækstlaget. ‘Mango Drive’ sendes hver torsdag kl. 18-20 på Heartbeats Radio.


‘Fredagsbønnen’ med Waqar Qayum og David Garsét

Waqar Qayum og David Garsét valgte også at dele opsamlingsrunden op. Anden sending ‘Best of 2018’ bliver sendt live fra Studio 6 d. 27/12. Du kan lytte til første omgang af de to DJs ‘Best of 2018’her:

Best of 2018 Pt. 1

Om ‘Fredagsbønnen’:
Hver eneste fredag bekender Waqar Qayum og David Garsét sig til deres evige tro på den elektroniske musikgral. De to garvede DJs præsenterer dig for créme de la créme indenfor ny- og gammel house, techno og alt hvad hjertet begærer. ‘Fredagsbønnen’ sendes hver fredag kl 18-20 på Heartbeats Radio. 


‘World News’ med Anthon P. Nymark

Anthon P. Nymark har også valgt at dele den store mængde af musik fra 2018 op i to. Lyt her til anden omgang af ‘Best of 2018’ ifølge ‘World News’-vært Anthon P. Nymark.

Best of 2018 Pt. 2

Om ‘World News’:
‘World News’ dykker hver mandag ned i en masse ny musik fra forskellige hemmelige scener rundt omkring i verden og spænder fra jazz til world, hiphop, beats og meget mere. ‘World News sendes hver mandag kl. 16-18 på Heartbeats Radio.


I løbet af januar kommer der endnu flere Best of 2018. Stay tuned!

Tak til alle som har lyttet med i løbet af 2018, og vi lyttes ved i 2019 i Heartbeats Radio.

Redaktionen