Heartbeats mixtape: Det skal du se på Roskildes Rising-scene
Radio & podcast
menu-close

Heartbeats mixtape: Det skal du se på Roskildes Rising-scene

17. juni 2017 |

Det er meget let at drukne i Roskilde Festivals enorme program. Selv under de såkaldte opvarmningsdage er der fuld plade på scenerne. Heartbeats kommer derfor de kommende dage med en række anbefalinger. I denne omgang handler det om Rising-scenen, hvor blandt andet duoen Barselona spiller. Barselona består af Rud Aslak og Rasmus Theodor, der begge har gået […]

Det er meget let at drukne i Roskilde Festivals enorme program. Selv under de såkaldte opvarmningsdage er der fuld plade på scenerne.

Heartbeats kommer derfor de kommende dage med en række anbefalinger. I denne omgang handler det om Rising-scenen, hvor blandt andet duoen Barselona spiller.

Barselona består af Rud Aslak og Rasmus Theodor, der begge har gået på Ollerup Musikefterskole. Ikke at de af den grund havde så meget med hinanden at gøre. Men under sidste års Roskilde Festival mødtes de om en masse musik, der inspirerede dem til et samarbejde.

“Vi startede projektet ugen efter,” fortæller duoen, hvis dansksprogede synthesizerpop er fuld af 80’er inspirerede beats.

Tag med Heartbeats og Barselona tilbage til en tid, før Trump desperat forsøgte at destruere verden, og hvor teeneageårenes mange forelskelser var stærke som Barcelons bagende sol.


Heartbeats har desuden udvalgt disse Rising-kunstnere til vores playlist:

På trods af School Of X mangler på playlisten, er det stadig et must see i årets programmet!

 

Barselona – Pige Og Dreng
Franske Piger – Bedringskys
Hater – Carpet
ML Buch – This Far
Dør Nr. 13 – Hospital
Fugleflugten – Syv Pelikaner
The Love Coffin – Take Good Care of Me
Odd Couple – Summertime Revenge (Feat. Shane Reis)
AyOwa – Sommer

PODCAST Hør hele Heartbeats’ Rising-playlist

 

Redaktionen